24 ianuarie 2013, 09:44 Caleidoscop views 6784
24 ianuarie 2013, 09:44 Caleidoscop views 6784

Horoscopul pentru 24 ianuarie 2013

VĂRSĂTOR: În prima parte a zilei aveţi o stare confuză la serviciu. Fiţi mai prudent cînd vorbiţi, pentru că s-ar putea să nu respectaţi promisiunile. După-amiază, vă simţiţi mult mai bine în mijlocul familiei.

PEŞTI: O rudă apropiată vă invită la o petrecere în ultima clipă. Deşi sînteţi îngrijorat din cauza cheltuielilor, nu vă faceţi probleme, pentru că totul se rezolvă mai uşor decît credeţi. Încercaţi să finalizaţi ce aţi început.

BERBEC: După-amiază, plecaţi într-o călătorie în care aveţi satisfacţii pe plan social şi financiar. Întîlniţi o persoană care vă propune o colaborare avantajoasă. Ar fi bine să acceptaţi oferta şi ţineţi cont de intuiţie.

TAUR: La serviciu au loc schimbări neaşteptate. Este posibil să se manifeste nemulţumirile acumulate în timp. Astăzi nu este indicat să semnaţi liste de adeziune.

GEMENI: Sînteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute, pe care partenerul de viaţă nu le acceptă. Este posibil chiar să ajungeţi la ceartă. Spre seară, primiţi un telefon care vă schimbă programul pentru a doua zi.

RAC: Dimineaţa, primiţi o veste despre o moştenire. Este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare cu prietenii şi colegii. Încercaţi să vă concentraţi asupra problemelor urgente.

LEU: Este momentul potrivit să folosiţi inspiraţia şi creativitatea la locul de muncă sau în afaceri. Evitaţi să faceţi reproşuri partenerului de viaţă şi aveţi mai multă răbdare cu membrii mai tineri ai familiei.

FECIOARĂ: Astăzi este o zi bună pentru realizări importante pe plan social şi material. Profitaţi de ocaziile care apar, pentru că aveţi şanse să obţineţi cîştiguri frumoase. Aveţi răbdare şi nu forţaţi lucrurile.

BALANŢĂ: S-ar putea să aveţi dificultăţi la serviciu, din cauza stresului provocat de problemele băneşti. Păstraţi calmul şi ascultaţi sfaturile unui prieten care încearcă să vă redea buna dispoziţie. Altfel, puteţi avea probleme cu sănătatea.

SCORPION: Simţiţi nevoia să faceţi ceva deosebit. Puteţi face schimbări în casă sau să călătoriţi. Nu investiţi sume mari fără a vă consulta în prealabil cu partenerul de viaţă, pentru a nu provoca o ceartă.

SĂGETĂTOR: Aveţi ocazia să faceţi o schimbare importantă pe plan profesional. Oricum, partenerul de viaţă nu este mulţumit, pentru că va trebui să munciţi mai mult. Nu luaţi hotărîri în grabă, ca să nu regretaţi mai tîrziu.

CAPRICORN: Dimineaţa aflaţi o veste rea cu privire la o persoană cunoscută şi sînteţi nevoit să vă schimbaţi programul. S-ar putea chiar să plecaţi într-o călătorie. Încercaţi să vă odihniţi mai mult.

 

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1886
Populația:
598 locuitori

Coicova este un sat din cadrul comunei Doibani I din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Dubăsari și la 74 km de Chișinău. Populaţia satului Coicova alcătuia 598 de oameni în anul 2011. Satul Coicova a fost menționat documentar în anul 1886.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.