04 mai 2021, 19:00 Caleidoscop views 3391
Horoscopul pentru 5 mai 2021
04 mai 2021, 19:00 Caleidoscop views 3391

Horoscopul pentru 5 mai 2021

BERBEC

Te gandesti sa iti suni prietenii si sa iesiti in oras. Puteti merge sa vizionati un film, sa mergeti la un restaurant faimos sau la un club. In aceasta zi vei avea posibilitatea sa intalnesti persoane noi ce te vor ajuta sa pui la punct anumite detalii in legatura cu o noua colaborare. Ar fi indicat sa nu faci prea multe excese deoarece risti sa ai parte de cateva probleme de sanatate.

TAUR

Prea multe persoane ar putea sa iti ocupe timpul din aceasta zi. Unii pot avea anumite ingrijorari reale si au nevoie de asistenta, dar altii se pare ca au agendele clare si nu pot rata nici un eveniment. Utilizeaza-ti intuitia pentru a le spune care e diferenta deoarece nu vei avea cum sa ii ajuti pe toti. Un prieten de sex feminin ar putea avea cea mai urgenta nevoie. Daca crezi ca nu poti ajuta prea multa lume, ar fi bine sa o ajuti pe ea.

GEMENI

Se pare ca in ultima perioada orice ai face nu pare suficient de bun pentru cineva din familie, asa ca iti aduc critici constante. Rabdarea ta are o limita, asa ca il pui rapid la punct pe cel care nu isi vede de treaba lui si continui sa te simti bine cu privire la tot ceea ce ai facut. Pana la urma, tu stii mai bine ce reprezinta o realizare si ce nu, deci ar fi indicat sa nu te iei dupa nemultumirile unora.

RAC

Astazi rezolvarea problemelor tale in dragoste ar putea fi amanata deoarece atat tu, cat si partenerul tau sunteti supraincarcati cu responsabilitati si va aflati in imposibilitatea de a va vedea reciproc mai mult timp. Poate fi destul de frustrant, dar veti trece cu bine si de data asta. Intre timp, nu lasa ca nesiguranta sa puna stapanire pe gandurile tale. Doar pentru ca partenerul tau este ocupat, nu inseamna ca relatia ta este pe terminate. Fii rabdator!

LEU

Ti-ai facut planuri pentru a tine un eveniment special in casa ta? Daca da, ar fi bine sa te pregatesti. Prietenii tai probabil ca vor intarzia. Exista posibilitatea sa fi intervenit anumite obstacole si sa fii nevoit sa astepti sosirea lor. Incearca sa nu iti faci prea multe scenarii nebunesti. Prietenii tai vor veni chiar daca vor ajunge mai tarziu decat ai planificat.

FECIOARĂ

Astazi, anumite dovezi de loialitate din partea unui prieten vor fi extrem de benefice pentru tine, deoarece se pare ca ai trecut prin situatii delicate in ultima vreme. Vei incerca sa iti recapeti si luciditatea care te-a ajutat in atat de multe cazuri pana acum. Incearca sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut deoarece la locul de munca este nevoie de gandirea ta practica pentru a iesi din impas.

BALANȚĂ

In aceasta zi risti sa ai o atitudine extrem de sarcastica fata de cei din jur pentru ca simti ca detii controlul asupra vietii tale profesionale. Exista posibilitatea ca intrebarile pe care o persoana ti le adreseaza sa ramana fara raspuns pentru ca tu crezi ca nu este important sa dai explicatii, chiar daca este vorba despre familie.

SCORPION

Se pare ca toti doresc sfaturi sau ajutor. Acest lucru ar putea fi magulitor si probabil ca ti-ai dori sa ii poti ajuta, dar poate fi destul de tulbarator si greu sa te concentrezi. Nu lasa acest lucru sa iti afecteze temperamentul si sa te faca sa iti neglijezi anumiti prieteni. Incearca sa iei fiecare cerere in parte, evita sa faci promisiuni si vei reusi sa faci tot ce este mai bine.

SĂGETĂTOR

Daca esti singur, ai putea intalni un potential partener. Daca esti implicat intr-o relatie, se pare ca evenimentele recente au creat o legatura atat de puternica intre tine si parteneul tau astfel incat crezi ca relata voastra nu se va incheia niciodata. Ar fi bine sa tii cont de ceea ce a condus la acest sentiment si sa gasesti o modalitate de a o repeta. Acest lucru iti poate aduce numai beneficii.

CAPRICORN

Starea ta de sanatate te va impiedica sa iti duci la bun sfarsit sarcinile din aceasta zi. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa mergi la un control, astfel incat sa eviti ca starea ta sa se inrautateasca. Sefii vor fi de acord sa iti iei cateva zile libere pentru a te pune pe picioare. Ar fi indicat sa rogi un coleg sa te ajute la proiectele incepute astfel incat sa nu ramai in urma.

VĂRSĂTOR

Vei avea parte de o zi destul de agitata. La locul de munca exista posibilitatea sa fii implicat intr-un conflict cu anumiti colegi. Ar fi bine sa te abtii de la unele comentarii astfel incat sa eviti tensionarea atmosferei. Exista posibilitatea sa ti se propuna o noua colaborare la un proiect la care te pricepi destul de bine.

PEȘTI

Ai muncit din greu in ultimele luni si simti ca meriti o pauza. In acest an, probabil ca vei dori sa faci ceva diferit, poate vei vrea sa calatoresti intr-o tara straina asociata cu o mare traditie spirituala. Ar trebui sa te simti mai aproape de cei dragi si optimist cu privire la viitor.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
2858 locuitori

Iabloana este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Soroca și Iabloana. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Glodeni și la 164 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2858 de oameni. Satul Iabloana a fost menționat documentar în anul 1672.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.