29 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 4693
Horoscopul pentru 29 aprilie 2021
29 aprilie 2021, 19:00 Caleidoscop views 4693

Horoscopul pentru 29 aprilie 2021

BERBEC

Un scandal legat de o celebritate pe care o admiri ar putea fi astazi la stiri. Acest lucru te poate arunca intr-o bucla. S-ar putea chiar sa suferi o anumita deziluzie. Respinge judecata deocamdata. O mare parte din ceea ce auzi poate fi rezultatul unor barfe sau dezinformari. Desi poate fi socant, vei dori sa auzi si partea celebritatii. Abia atunci iti poti forma o opinie obiectiva.

TAUR

Unele stiri destul de socante ar putea veni la tine de la un prieten care traieste departe. Probabil ca acest lucru nu te va afecta direct, deoarece cel mai probabil se refera la economia mondiala, la politica sau la marile afaceri, dar s-ar putea sa iti faci griji cu privire la efectele sale pe termen lung asupra societatii. Ai putea discuta cu prietenii dar trebuie sa ramai obiectiv si sa vezi cum se dezvolta stirile.

GEMENI

O scadere pe piata bursiera te poate face sa iti faci griji cu privire la propriul viitor financiar. Este posibil sa ai unele investitii care ar putea fi afectate temporar negativ. Retine ca astfel de evenimente nu reflecta neaparat tendintele viitoare. Ia masuri pentru a crea un fel de plasa de siguranta, daca doresti, dar nu presupune ce e mai rau.

RAC

Astazi s-ar putea sa descoperi ca unele dintre planurile tale mai ambitioase par sa dea roade. Ar trebui sa fii fericit in legatura cu acest lucru, dar s-ar putea sa te panici un pic, temandu-te ca totul se poate prabusi in ultimul moment. Nu-ti asuma ce e mai rau si nu-ti irosi energia. Continua sa te straduiesti! Ai ajuns pana aici si cu putin efort, totul ar trebui sa mearga bine.

LEU

Daca ai facut scrieri creative sau legate de locuri de munca, astazi s-ar putea sa fii obosit, blocat si sa nu poti strange energia necesara pentru a porni computerul. Trebuie sa te intrebi cat de important este sa o faci astazi. Este mult mai bine sa astepti inca o zi si sa o faci bine decat sa faci ceva care nu corespunde standardelor tale. Acest lucru ar putea fi contraproductiv.

FECIOARĂ

Un proiect de un fel la care ai lucrat, ar putea merge bine, dar astazi s-ar putea sa experimentezi o noua stare de inspiratie, mult mai buna decat iti imaginezi initial. Acest lucru ar putea implica un efort care pare intimidant la inceput, dar rezultatele ar trebui sa merite.

BALANȚĂ

n membru al familiei ar putea intampina dificultati in afaceri. Sensibilitatea ta te-ar putea determina sa ii simti si anxietatile. S-ar putea sa doresti sa clarifici cu aceasta persoana ca esti acolo pentru el sau ea, dar trebuie sa fii obiectiv si cu privire la situatie. Protejeaza-te psihic pentru ca nu iti vei putea ajuta ruda daca esti stresat.

SCORPION

Un prieten sau o ruda ar putea fi bolnava, lipsita de serviciu sau poate fi afectata de alte probleme. Poate doresti sa faci tot ce poti pentru a o ajuta. Acest lucru ar putea fi frustrant, dar te vei simti mai bine pentru ca ai facut tot ce ai putut. Aceasta persoana trebuie sa se confrunte cu responsabilitatile sale.

SĂGETĂTOR

O cheltuiala neasteptata, care poate avea ca si cauza unele reparatii la casa sau masina, ar putea scoate o suma importanta din contul tau bancar. Acest lucru poate fi descurajant. Ai muncit din greu pentru banii tai si acum s-ar putea sa trebuiasca sa iti pui cateva planuri in asteptare. Totusi, trebuie sa fii filozofic in aceasta privinta. Ti-ai construit contul bancar o data si o poti face din nou.

CAPRICORN

Modificarile in cariera ar putea fi la orizont. Desi pozitive pe termen lung, evenimentele care conduc la schimbare pot parea catastrofale. Angajatorul tau ar putea sa renunte la afaceri sau sa se mute prea departe pentru a iti permite sa continue. Secretul este sa nu intri in panica. Accepta situatia si mergi mai departe.

VĂRSĂTOR

Presimtirile de astazi ar putea fi destul de deranjante, si s-ar putea sa simti de fapt o teama din cauza lor. Nu intra in panica! Abilitatile tale intuitive nu sunt la fel de clare ca de obicei. Ceea ce simtiti poate fi distorsionat sau neadevarat. Nici asta nu inseamna ca le-ai pierdut. Incearca sa fii obiectiv cu privire la tot ceea ce faci. Vei fi bucuros ca ai facut-o.

PEȘTI

Schimbarile in cadrul unui grup la care esti afiliat te pot afecta profund. Poate ca grupul se indreapta spre o noua directie care nu te intereseaza in mod special. S-ar putea sa fie nevoie sa va reevaluati implicarea. Acest lucru te-ar putea face destul de trist, deoarece ti-au placut oamenii si nu vei vrea sa-i pierzi ca prieteni. Trebuie sa te gandesti. Doar tu poti decide ce sa faci.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
647 locuitori

Stejăreni este un sat din cadrul comunei Lozova, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Strășeni și la 49 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 647 de oameni. Satul Stejăreni a fost menționat documentar în anul 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.