14 martie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2368
Horoscopul pentru 15 martie 2021
14 martie 2021, 19:00 Caleidoscop views 2368

Horoscopul pentru 15 martie 2021

BERBEC

Lucrurile pot fi instabile pentru tine in aceasta dimineata, dar se imbunatatesc destul de mult pana la jumatatea zilei. Daca poti, probabil ca ar trebui sa dormi in dimineata asta. Incearca sa obtii o cantitate completa de odihna, astfel incat sa te poti bucura pe deplin de ultima parte a zilei. Acest lucru te va lasa cu multa energie, astfel incat sa poti profita la maxim de aceasta noapte cu cineva special.

TAUR

Unele noutati despre bani, poate un e-mail pe care l-ai asteptat s-ar putea sa nu ajunga. Ar putea fi frustrant, mai ales ca nu poti face multe in legatura cu asta. Nu te impacienta. Pana la urma va veni, asa ca cel mai bun lucru de facut este sa incerci sa iti distragi atentia. Gaseste o carte buna si scufunda-te in lectura!

GEMENI

Daca esti singur, s-ar putea sa te simti un pic deprimat astazi. Toti prietenii tai care se afla in relatii pot avea planuri in timp ce tu te duci acasa singur. Relaxeaza-te. Multe persoane implicate in relatii nu sunt neaparat fericite. Au propriile probleme si uneori se simt singuri si frustrati. Exista si anumite avantaje pentru a fi singur. Profita de orice ocazie astazi si bucura-te!

RAC

Intuitia ta este sporita astazi pana la punctul in care te simti ca un cititor de minte, ca si cum ai putea deduce gandurile si motivele oamenilor pe care nu i-ai intalnit niciodata. Aflarea despre evenimente la stiri iti poate aduce idei bruste. Ai putea decide sa pui aceasta capacitate sa functioneze avansand starea ta financiara. Fa acest lucru daca poti cu ratiune. Perspectivele tale sunt corecte!

LEU

Vei primi astazi recunostinta pentru munca bine facuta, deoarece cei din jurul tau par sa te vada intr-o noua lumina. In unele cazuri, ar putea rezulta o nota de faima. Acest lucru se poate referi fie la cariera ta, viata personala, fie la ambele. Oricum ar fi, va creste entuziasmul si respectul de sine, ceea ce ar trebui sa iti permita sa continui sa avansezi. Bucura-te de faima ta !

FECIOARĂ

In cazul in care esti intr-o relatie, ar fi bine sa te astepti sa simti un nou sentiment cu un scop comun si poti incerca sa iti faci noi prieteni. Daca nu, astazi vei avea ocazia sa cunosti iubirea vietii tale. In cazul in care ai crezut ca vei avea ceva timp liber, vei observa ca unele modificari atrag oameni interesanti.

BALANȚĂ

In cazul in care ti-ai facut anumite planuri pentru aceasta zi, ar fi bine sa fii calm deoarece vor fi amanate din cauza unei plecari urgente intr-o calatorie de interes familial. Se pare ca o ruda apropiata are nevoie de ajutorul tau intr-o problema grava de sanatate. Partenerul de viata va fi alaturi de tine si te va sustine la orice pas, iar prietenii te apreciaza pentru felul in care ii ajuti pe cei din jurul tau.

SCORPION

Esti preocupat de ceva anume astazi? Ceva care inseamna mult pentru tine ar putea necesita o atentie mai speciala, astfel incat sa fii mai linistit decat de obicei. Cei dragi pot crede ca esti bolnav sau suparat. Vorbeste-le despre ceea ce iti vine in minte. Spune-le de ce esti nelinistit. Acest lucru ar trebui sa-ti usureze temerile si s-ar putea chiar sa fie in masura sa te ajute.

SĂGETĂTOR

Anumite informatii despre o pauza neasteptata a carierei ar putea veni in calea ta. Acest lucru poate fi interesant si ar trebui sa faca o mare diferenta in viata ta. De data aceasta, cu siguranta necesita o oarecare modestie. Daca actionezi prea mandru sau incantat, s-ar putea sa starnesti o invidie printre colegi, iar acest lucru ar putea reveni sa te bantuie mai tarziu. Pastreaza-ti emotia pentru familie.

CAPRICORN

S-ar putea sa simti ca inima ta necesita un pic mai multa atentie decat de obicei. Ar putea exista un iubit apropiat, care are nevoie de tine. In orice caz, aceasta situatie va provoca tensiune intr-o relatie importanta. Daca nu esti implicat in prezent cu cineva, acest lucru este probabil bine. Lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum par.

VĂRSĂTOR

Natura ta constanta va fi foarte apreciata astazi. Un plan de atac bine gîndit este cel care castiga aprobarea din partea celor mai inalti. Stii cel mai bun mod in care sa procedezi si acum tot ce ai nevoie este increderea de urmat cu ideile tale. Inceperea lucrurilor ar trebui sa fie mai usoara pentru tine astazi, deoarece mintea ta lucreaza in armonie cu inima.

PEȘTI

Ai o zi minunata in fata ta. Totul va functiona ca un ceasornic. Pîna la sfarsitul zilei, vei avea totusi energia sa faci ceva distractiv cu seara ta. Este o zi minunata pentru activitati de grup. Daca nu esti implicat in vreunul, de ce nu incerci un sport, muzica sau arta?

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2021

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
13 locuitori

Podul Lung este un sat din comuna Sipoteni, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Călărași și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 13 oameni. Satul Podul Lung a fost înființat în anul 1955.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.