15 iulie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2564
Horoscopul pentru 15 iulie 2020
15 iulie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2564

Horoscopul pentru 15 iulie 2020

BERBEC

Ai mare noroc azi să te afli în compania unei persoane net superioare ţie ca experienţă de viaţă, ca pregătire profesională, ca atare profită de fiecare clipă în care stai în preajma ta. Deschide urechile şi ochii pentru că vin spre tine atât de multe răspunsuri utile, informaţii necesare şi sfaturi bune pe care le poţi pune în aplicare imediat în beneficiul tău. Cel care îţi transmite azi toate aceste informaţii devine profesor pentru tine, un mentor care şi-a asumat rolul de a fi sursa de informaţie pentru alţii care abia acum fac primii paţi pe calea pe care el a devenit deja expert. Bucură-te de asemenea şansă!

TAUR

Relaţia pe care o dezvolţi de ceva vreme parcă înfloreşte sub ochii tăi. Vă aduceţi amândoi contribuţia cu inima deschisă, investiţi toate valorile cele mai frumoase ale unei relaţii perfecte – încredere, fidelitate, comunicare eficientă, toleranţă, înţelegere – şi eşti încântat de felul cum evoluează lucrurile între voi. De aici se naşte o poveste superbă de iubire sau o prietenie de viitor, deci merită să oferi tot ce ai tu mai bun în tine. Primeşte şi de la cel din faţa ta cu inima deschisă tot ce are el să îţi dăruiască, pentru că totul pare să meargă minunat între voi. Bucură-te de acest schimb reciproc de emoţii şi energii pozitive!

GEMENI

Oricât ai încerca să rămâi diplomat şi amabil în mediul în care te afli, nu poţi tolera la nesfârşit atitudinea agresivă a unora din jur. Te abţii până la un punct să nu ripostezi, să nu răspunzi la atacuri, dar încearcă să nu foloseşti aceleaşi arme ale celor care te atacă, adică adu-ţi aminte întotdeauna de bune maniere, de politeţe, de toleranţă, ca să nu arăţi inamicilor tăi că te irită. Zâmbeşte, chiar şi fals dacă e nevoie, dar nu riposta la fel de dur ca ceilalţi, ca să nu le ai satisfacţie că te-au enervat. Ei exact asta urmăresc: să te scoată din pepeni!

RAC

Te simţi ciudat într-un anturaj în care, altădată, erai ca acasă, dar de data aceasta te încearcă o emoţie greu de controlat. Parcă ai presimţi că una din persoanele care îţi ţin companie are ceva de ascuns, de aceea preferi să ţii distanţa şi să nu te deschizi prea mult în faţa sa. Poate ar fi bine să mai aştepţi o vreme, să vă cunoaşteţi mai bine, să căpătaţi încredere unii în alţii, înainte de a începe să vă expuneţi fiecare detaliile cele mai personale. Unii abia aşteaptă să afle ceva interesant despre tine şi apoi să spună la toată lumea ce au aflat, deci discreţia şi respectarea intimităţii ar fi recomandabile.

LEU

Te afli în compania unei persoane de a cărei moralitate te cam îndoieşti, de aceea preferi să păstrezi discreţia în preajma ei. Nu ai vrea ca reputaţia ta să aibă de suferit din cauza eventualei asocieri cu astfel de oameni, de aceea stai în banca ta, retras, tăcut, suspicios, aşteptând să scapi cât mai repede de această tovărăşie care nu te onorează. Cuvinte ca misoginism, rasism, discriminare, nu-ţi sunt străine azi, şi chiar dacă nu e genul tău să dai la o parte oameni care nu sunt perfecţi, din punctul tău de vedere, nu te poţi abţine să nu-i tratezi un pic altfel decât pe restul lumii. Măcar ţii distanţa (dacă nu cumva îi excluzi de tot).

FECIOARĂ

Prea cari după tine un bagaj imens de amintiri care nu-ţi fac bine, te raportezi prea mult la cele întâmplate cândva, din care deja ţi-ai învăţat lecţia, deci ar fi timpul să te debarasezi de povară şi să te concentrezi asupra prezentului. Ce a fost a fost, nu te mai întoarce acolo, ci eliberează-te de acest balast emoţional care nu-şi mai are rostul. Din păcate ai în preajmă oameni care, fac ce fac, şi tot acolo în trecut te trag, deci ar trebui să îi ţii mai întâi pe ei la distanţă dacă vrei să te detaşezi de ceea ce nu-ţi mai face plăcere. De tine depinde să închizi acel capitol care nu te onorează!

BALANȚĂ

Chiar dacă nu primeşti răspunsurile potrivite atunci când ai dori tu, trebuie să ai răbdare pentru că ele vin totuşi odată şi-odată. Tu deocamdată cere de sus ghidarea potrivită şi apoi aşteaptă, pentru că nu pot veni soluţiile exact atunci când vrei tu, trebuie să îţi educi răbdarea şi să faci pace cu timpul care trece în ritmul lui firesc. Aşteptarea are şi ea un rost, pentru că pe parcursul trecerii zilelor sau săptămânilor până la atingerea acelui scop, mai ai multe de descoperit, de aflat, de învăţat, deci timpul nu trece în zadar, ci ca o acumulare de capital şi experienţă.

SCORPION

Contribuţia ta în problemele altora se va dovedi a fi salvatoare, pentru că tu ai o viziune mai clară asupra lucrurilor. Cine te are azi în preajmă ca prieten sau confident are numai de câştigat, pentru că ai mereu sfaturi excelente, ponturi profitabile şi multe gesturi sincere de iubire şi apreciere. Eşti conştient că rezolvarea multor probleme din viaţa altora depinde cumva de tine, de aceea faci tot posibilul să nu-i dezamăgeşti. Spui oricând prezent la propuneri şi invitaţii sau ori de câte ori ţi se cere ajutorul.

SĂGETĂTOR

Iei taurul de coarne şi spui stop unei acţiuni care nu mai merge aşa cum doreai şi bine faci, pentru că a-l duce mai departe nu ar fi decât un consum inutil de energie şi timp. Mai bine te opreşti aici, extragi concluzia finală şi de mâine te apuci de altceva. Poate poţi recupera ceva din ceea ce ai construit până acum, ducând mai departe ceea ce îţi este de folos, dar mergând totuşi într-un alt sens decât cel anterior. Dacă vezi că apar piedici la tot pasul şi nimic nu mai înaintează, e semn că scopul respectiv nu mai poate fi atins şi ţi se cere de urgenţă o schimbare de atitudine.

CAPRICORN

Timpul trece într-un ritm care te favorizează, pentru că îţi inspiră starea necesară pentru a te apuca serios de un plan de lungă durată ce va evolua foarte lent. De ce să te grăbeşti, îţi spui, de aceea te apleci pe îndelete asupra tuturor aspectelor pe care altădată le-ai fi tratat cu mai multă superficialitate. Probabil cineva ţi-a dat sfatul să o iei cu binişorul, fără a sări peste unele etape, pentru că orice pas de pe parcurs se va dovedi a fi util pentru rezultatele finale. Grăbeşte-te încet, spun înţelepţii, şi te vei comporta ca atare.

VĂRSĂTOR

Dacă discuţi şi cu alţii despre planurile tale cele mai frumoase, ai putea primi o mulţime de sfaturi folositoare care te-ar putea trimite mai repede spre scopul tău final. Nu păstra doar pentru tine proiectele la care visezi, oricât de ciudate ar suna pentru alţii, pentru că azi ai putea descoperi şi alte persoane cu vise similare şi poţi urma sfaturile venite de la acestea. Nici un vis nu e nici prea îndrăzneţ, nici prea înalt pentru nimeni, şi poţi vedea că şi alţii visează la fel ca şi tine. Nu te teme că visezi ceva ce pare, pentru mulţi, imposibil. Azi vei întâlni oameni care au reuşit să-şi împlinească visul, chiar dacă iniţial părea doar o iluzie, semn că se poate orice!

PEȘTI

Nu asculta ce-ţi transmite azi persoana care îţi ţine companie, pentru că interesele sale se vor dovedi a fi egoiste şi periculoase pentru tine. Are sigur ceva de ascuns, deşi disimulează perfect ceea ce gândeşte cu adevărat, dar flerul tău îţi atrage atenţia la timp că nu e ceea ce pare. Simţi de la o poştă ipocrizia şi falsitatea celor care ţi se bagă pe sub piele şi reuşeşti să iei măsuri pentru a-i ţine la distanţă înainte de a interveni cu ceva în treburile tale. Minciuna lor poate strica totul.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1529
Populația:
4601 locuitori

Măgdăceşti este un sat şi comună din raionul Criuleni. Măgdăceşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat la o distanţă de 38 km de oraşul Criuleni şi 12 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia la nivelul comunei Măgdăceşti constituie 4601 oameni. Satul Măgdăceşti este atestat pentru prima dată într-un document datat cu 9 martie 1529.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.