10 iunie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2434
Horoscopul pentru 10 iunie 2020
10 iunie 2020, 09:00 Caleidoscop views 2434

Horoscopul pentru 10 iunie 2020

BERBEC

Încearcă să nu ai nici un fel de reacţie la veştile care vin astăzi către tine sau la acţiunile altora faţă de tine, pentru că s-ar putea să nu fie reacţia cea mai potrivită. Nu e nevoie nici de agresivitate, nici de bucurie exagerată, ci gândeşte-te cum să rămâi complet rece la tot ce vezi azi. Vei vedea că lipsa unei reacţii e cel mai bun lucru în situaţia de faţă, ca să nu te chinuieşti mai apoi să repari un eventual răspuns neadecvat. Nu râde, dar nici nu plânge, nu porni nimic dar nici nu încheia nimic, stai pe loc, fără nici un fel de decizie. Sunt momente când pasivitatea sau indiferenţa sunt de preferat, ca şi acum: nu fă nimic deci!

TAUR

Nu erai mulţumit de direcţia în care mergea un proiect de la care aveai mari speranţe. Aproape că erai pregătit să-l abandonezi, de vreme ce nu se mai prefigura nimic promiţător la orizont, dar iată că răbdarea ta a ajuns într-un punct în care lucrurile încep din nou să se mişte. Ai stat pe loc o vreme, totul părea blocat, dar toate sacrificiile făcute pe parcurs au acum efecte benefice. Un ritm alert, proaspăt, te scoate din impas şi îţi dă alt chef de acţiune. La nevoie o iei şi de la capăt, dar convins în reuşită.

GEMENI

O gafă infantilă comisă de un amic te ţine pe tine acum pe loc. Trebuie să lupţi alături de el să repare greşeala, dar cel mai tare te doare faptul că tu nu ai avut nicio vină. A fost numai contribuţia lui iar acum el încearcă să se şteargă pe mâini de această faptă, pasând vina pe umerii altora. Ce-i drept, o face cu un dram de umor şi de ironie, nu cu răutate, dar nu meriţi tu să dregi oalele sparte de alţii, oricât de buni prieteni aţi fi. Dacă celălalt a greşit, să repare, fără a te atrage şi pe tine în greşeala sa!

RAC

Unii îşi folosesc autoritatea în orice împrejurare, chiar şi în cele mai banale acţiuni, deci să nu te mire că se mişcă în jurul tău nervi descătuşaţi, cuvinte aspre sau comentarii acide pe marginea celor mai insignifiante subiecte. Unii nu-şi dau seama cât de agresivi pot fi, de aceea tu trebuie să dai primul dovadă de toleranţă şi un dram de indiferenţă când dai piept cu astfel de oameni. Unii nu ştiu altceva decât s-o facă pe durii, fără să-şi dea seama că agresivitatea lor are efecte negative asupra celor din jur. Trebuie să te protejezi de ei, deci stai departe de astfel de medii.

LEU

Trebuie să porneşti o acţiune nouă, dar fă-o cu modestie, fără a te entuziasma atât de tare de la început. Trebuie să-ţi organizezi bine forţele, ca nu cumva să dai totul pe o carte din prima etapă şi mai apoi să îţi pierzi interesul şi energia. Pas cu pas, vei ajunge acolo unde ţi-ai propus, dar trebuie să îţi cântăreşti bine forţele şi mai ales să nu te laşi furat de excesele de zel. Nici prea mult, nici prea puţin, deci e nevoie de o atitudine echilibrată şi cumpătată în tot ce faci ca să fii sigur că investeşti exact atâta energie cât e necesară pentru scopul final.

FECIOARĂ

Azi ai o şansă cu totul specială de a te remarca, de a atrage toate privirile asupra ta, pentru că eşti, de departe, cel mai bun într-o confruntare. Încrederea deplină care ţi se citeşte pe chip te ajută să ieşi în evidenţă şi astfel toată lumea să-ţi remarce supremaţia şi calităţile. Lumea va vorbi despre tine azi în termeni elogioşi, semn că ţi se recunoaşte valoarea şi unicitatea într-un anumit domeniu, ca atare fă un pas în faţă şi arată lumii mai clar la ce eşti tu cel mai bun. Orice examen, orice confruntare de forţe, orice comparaţie cu restul lumii te aşează pe tine în prim plan, pentru că meriţi toate laudele prin ceea ce reprezinţi. Ai motive să fii mândru de tine!

BALANȚĂ

Azi apeşi pe butonul de pauză şi te bucuri din plin de lucrurile simple şi uşoare pe care viaţa ţi le oferă. Bine faci, e o decizie înţeleaptă de a te detaşa de miezul agitaţiei de zi cu zi, pentru că ai nevoie, din când în când, şi de vacanţă. Fă orice altceva care să-ţi distragă atenţia de la preocupările mai grave ale acestei perioade şi nu te gândi nicio clipă la ceea ce lipseşte. Scoate în lumină multele motive de bucurie de care ai parte, fie că e vorba de jocul cu copiii, de o plimbare pe afară, de o oră de sport, pentru că efectele vor fi miraculoase pentru a prinde iar chef de viaţă.

SCORPION

Iubirea e sursa ta de emoţii maxime, dar e greu de spus dacă e vorba de bucurie sau de tristeţe, de parcă ai parte de ambele feţe ale monedei din acelaşi loc. Persoana iubită te face şi cel mai fericit, dar şi cel mai nesigur, pentru că aştepţi ceva de la ea şi nu mai vine. O vorbă anume, un răspuns necesar, o decizie capitală, dar ea tace şi te ţine ca pe jar în aşteptare. Ar fi bine să-ţi iei inima în dinţi şi să declanşezi tu o discuţie sinceră, cu cărţile pe masă, pentru că starea aceasta incertă te doboară! Întreabă pe şleau şi acceptă răspunsul oricare ar fi.

SĂGETĂTOR

Iubirea nu înseamnă a-i cere celuilalt să se schimbe pentru a fi aşa cum îţi doreşti tu, ci să-l iubeşti aşa cum e, fără a încerca să-l transformi într-o marionetă. Vei înţelege asta şi azi, printr-un moment care te sfătuieşte să renunţi la vise, la anumite aşteptări, poate imposibile, la un anumit standard şi să te mulţumeşti sincer cu ceea ce primeşti. Iubirea cere de multe ori renunţări şi compromisuri, dând dovadă de flexibilitate şi capacitate de adaptare la realitate. Vei vedea că vei primi mai mult decât te aştepţi dacă nu ridici ştacheta prea sus!

CAPRICORN

Veştile care vin azi de departe au un efect ciudat asupra ta, de parcă ţi-ar turna în suflet doar temeri şi obsesii. Exagerezi cu această atitudine, semn că eşti cam obosit şi vezi peste tot numai pericole sau duşmani. Dacă poţi, evită orice contacte, fie la telefon, fie faţă în faţă, cu oameni din alt mediu decât cel cu care eşti obişnuit, pentru că îţi va fi greu să îi înţelegi şi să-i accepţi. Ai senzaţia că ai nimerit dintr-o dată într-un spaţiu plin de rivali care au ceva cu tine, deşi e doar o senzaţie greşită. Fii mai relaxat când discuţi cu necunoscuţii: nimeni n-are absolut nimic cu tine!

VĂRSĂTOR

Eşti un coleg de încredere care se arată oricând dispus să preia pe umerii săi sarcini dintre cele mai dificile. Şeful ar putea profita de simţul tău de răspundere şi ţi-ar putea da obligaţii din ce în ce mai grele, cărora le vei face faţă cu brio, demonstrând că eşti bine pregătit, matur şi de toată isprava. Orice ţi-ai asuma, chiar şi cele mai dificile proiecte, ajunge cu succes la capăt şi atragi asupra ta respectul şi admiraţia celor pentru care lucrezi. Poate eşti vizat de o viitoare funcţie de răspundere datorită acestor calităţi!

PEȘTI

Prea te laşi dominat de influenţele negative din jurul tău, când tu ai resursele proprii de energie care te-ar putea ajuta să treci cu brio peste orice impas. Nu te compara cu alţii, tu eşti tu, ştii cel mai bine pe ce te poţi baza, or ceilalţi te privesc ca şi cum ai fi la fel ca ei: limitat de tot felul de blocaje, îngrijorat de ceea ce nu merge bine. Capul sus şi scoate la lumină ceea ce deţii şi ceea ce ştii, pentru că asta contează cel mai mult acum. Nimeni nu e ca tine, deci nu-ţi raporta valoarea la a celor care te trag permanent înapoi.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2020

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
911 locuitori

Răzălăi este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Satul Răzălăi se află la distanța de 26 km de orașul Sîngerei și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 911 oameni. Localitatea a fost fondată la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.