24 iunie 2012, 10:05 Caleidoscop views 3204
24 iunie 2012, 10:05 Caleidoscop views 3204

Twitter nu a funcţionat mai mult de o oră în întreaga lume

Site-ul Twitter a fost indisponibil pentru mai bine de o oră şi jumătate în mai multe ţări din Europa şi Asia, mai mulţi hackeri asumîndu-şi sabotarea reţelei. Această întrerupere a provocat nemulţumiri şi este cea mai lungă din ultimele luni.

Un hacker din grupul UG Nazi, Cosmo, a fost cel care şi-a asumat responsabilitatea pentru blocarea site-ului, adăugînd că nu i-a fost deloc greu să facă asta.

Cu toate acestea, reprezentanţii Twitter au negat faptul că site-ul a fost atacat de hackeri. Cu puţin timp înainte, compania a anunţat că site-ul ar putea avea probleme şi că vor fi rezolvate în cel mai scurt timp.

Auditoriul Twitter, creat în 2006 numără circa 140 milioane de utilizatori în întreaga lume.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1782
Populația:
1319 locuitori

Ciufleşti este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Ciufleşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Căușeni și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1319 oameni. Satul Ciuflești a fost menționat documentar în anul 1782.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.