15 iunie 2012, 11:26 Caleidoscop views 6288
15 iunie 2012, 11:26 Caleidoscop views 6288

Apple va închide rețeaua de socializare Ping

Rețeaua muzicală de socializare Ping, deținută de Apple, în toamna anului 2012, își va înceta existența. Despre aceasta scrie presa, citînd surse apropiate companiei. În anul 2010 Apple lansa Ping, o rețea de socializare care avea menirea de a convinge utilizatorii să cumpere mai multă muzică. Atunci Apple a contractat artiști de renume pentru promovarea rețelei, însă eforturile companiei nu au fost încununate de succes, Ping dovedindu-se a fi nimic mai mult decît o extensie a iTunes/iOS-ului.

S-a afirmat că Ping nu este un serviciu pe care utilizatorii îl doresc și persoane din interiorul companiei susțin că viitoarea versiune publica a iTunes ar urma sa fie lansată fără această rețea de socializare.

Apple se va axa pe parteneriatele cu Twitter și Facebook pentru a-și promova muzica și aplicațiile, Ping rămînînd doar o tristă amintire a unui serviciu care nu trebuia să ajungă pe piață.

Primită cu răceală de utilizatori încă de la lansare, rețeaua socială Ping, integrată în iTunes, va dispărea complet o dată cu noua versiune a programului, lansată în această toamnă, simultan cu iOS 6.



Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1448
Populația:
2522 locuitori

Vasilcău este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vasilcău, Ruslanovca și Inundeni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Soroca și la 156 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2522 de oameni. Satul Vasilcău a fost menționat documentar în anul 1448.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.