26 aprilie 2012, 15:05 Caleidoscop views 4771
26 aprilie 2012, 15:05 Caleidoscop views 4771

Cum ne schimbă internetul vieţile

Aproape 40% dintre americani îşi petrec mai multă vreme socializînd pe internet decît în viaţa reală, se arată într-un studiu realizat de serviciul Badoo.com. 

Aproape un sfert dintre americani spun că au pierdut momente importante din viaţă pentru că erau prea preocupaţi să le împărtăşească pe reţelele sociale. Mai mult, aproape 20% dintre americani preferă să comunice cu ajutorul reţelelor sociale sau a SMS-urilor decît să vorbească la telefon sau faţă în faţă, scrie mashable.com

Mai mult, unul din trei americani sunt de părere că au mai multe şanse să întîlnească pe cineva online decît în viaţa reală, în timp ce 24% dintre ei spun că acceptă cereri virtuale de prietenie de la persoane pe care nici nu le cunosc, nici nu le plac. 

La studiul realizat de Badoo au particpiat peste 6.000 de oameni din SUA, Marea Britanie şi Germania. 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1842
Populația:
1574 locuitori

Ilenuţa este un sat şi comună din raionul Făleşti. Ilenuţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 7 km de orașul Fălești și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1574 de oameni. Satul Ilenuţa a fost menționat documentar în anul 1842.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.