13 iulie 2017, 14:45 Caleidoscop views 7675
Vladimir Putin, alături de o femeie misterioasă (Video)
13 iulie 2017, 14:45 Caleidoscop views 7675

Vladimir Putin, alături de o femeie misterioasă (Video)

Vladimir Putin a fost cît pe ce să o arate lumii întregi pe iubita lui. O doamnă misterioasă, îmbrăcată în roșu, a fost filmată în mașina liderului rus. Fostul spion KGB vizita o mănăstire din nordul Rusiei alături de această femeie, dar fotoreporterii au fost pe urmele lui. După ce s-a dat jos din mașină, Vladimir Putin i-a deschis ușa să coboare din mașină, apoi, într-o fracțiune de secundă i-a trântit-o în nas.

Probabil Putin a simțit că este urmărit. Scenele bizare au fost filmate la o mănăstire, pe care liderul rus o vizita alături de o doamnă misterioasă. Acesta era să dezvăluie accidental cine este femeia alături de care își petrece bună parte din timpul liber, relatează tabloidul britanic The Sun. Vladimir Putin a fost cel care a condus mașina 4×4, iar pe bancheta din spate se afla o doamnă în roșu, pe care el a vrut să o ajute, ca un gentlemen, să coboare din mașină, dar care n-a apucat să se dea jos. Aparent, ea ar fi fost cea care a refuzat să se dea jos din mașină, dar din imagini nu se vede clar.

Există zvonuri conform cărora liderul rus s-ar iubit cu fosta gimnastă Alina Kabaeva. Alții spun că cei doi ar fi căsătoriți și că ar avea împreună o familie secretă. Vladimir Putin a divorțat de prima lui soție, Lyudmila, în anul 2013. Fostul cuplu are două fete, Marya și Yekaterina.

Sursa: mesaj.md

Cuvinte cheie:

Vladimir Putin , femei

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1942
Populația:
2 locuitori

Frumuşica Nouă este un sat din cadrul comunei Frumuşica, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Florești și la 149 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2 oameni. Cătunul Frumuşica Nouă a fost înființat în anul 1942.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.