29 mai 2017, 15:20 Caleidoscop views 3901
Miss și Mister Salvator! Află cine sînt cîștigătorii concursului (Foto, Video)
29 mai 2017, 15:20 Caleidoscop views 3901

Miss și Mister Salvator! Află cine sînt cîștigătorii concursului (Foto, Video)

Sîmbătă seara, 27 mai, în urma unui concurs, au fost desemnați Miss și Mister Salvator.

Concursul a prevăzut mai multe probe de creativitate și inteligență, dar și de ingeniozitate. Tradițional, au participat câte un băiat și o fată din cele zece echipe, prezente la Tabăra Bărbăției. După ce s-au întrecut la mai multe probe, juriul a votat și s-a decis că titlul simbolic de Miss Salvator revine unei eleve din echipa raionului Cahul – Tatiana Cojan, iar cel de Mister Salvator – reprezentantului echipei Bălți, Sorin Cenușă.

Duminică, 28 mai, a avut loc ultima probă de la Școala Bărbăției, și anume proba de cea mai bună fotografie. Inițial, cîte un reprezentant al fiecărei echipe, a avut suplimentar misiunea de a realiza mai multe fotografii, pe parcursul celor patru zile de la Școala Bărbăției. Aici, juriul a ales cele mai originale și inspirate fotografii, menționînd că toate echipele au realizat fotografii interesante.

Ulterior, echipele au fost aliniate pe un teren amenajat de pe teritoriul taberei, care a găzduit această școală de vară, unde a avut loc închiderea oficială a școlii sus menționate.

Toate echipele participante au fost menționate, cu diferite titluri, printre care "Cea mai buna echipă cu calități artistice", "Cea mai creativă echipă", "Cea mai inventivă echipă", "Cea mai organizată echipă", "Cea mai atletică echipă", "Echipa cu cel mai reușit fotoreportaj", "Cea mai umoristică echipă" dar și alte nominalizări. Tuturor li s-au oferit cupe, urîndu-li-se succes în continuare.

Amintim că Școala Bărbăției a fost orga

nizată în premieră, în acest an, de către Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI, la care au participat ca și organizatori și alte subdiviziuni MAI, precum IGP, INP, FULGER și PF, avîndu-l drept partener – Î.CS BEMOL.

Tabăra a fost organizată în apropiere de satul Moscovei, raionul Cahul, scopul fiind pregătirea tinerii generații în domeniul bazelor securității vieții și formarea unei culturi militaro – patriotice.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

concurs , Miss , salvatori

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1680
Populația:
1444 locuitori

Coşerniţa este un sat şi comună din raionul Criuleni. Coşerniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Criuleni și la 26 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1444 de oameni. Satul Coșernița a fost menționat documentar în anul 1680.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.