20 mai 2016, 12:00 Caleidoscop views 11768
Doina Ciobanu a strălucit în lumina reflectoarelor de la Cannes (Foto)
20 mai 2016, 12:00 Caleidoscop views 11768

Doina Ciobanu a strălucit în lumina reflectoarelor de la Cannes (Foto)

Ne-am obișnuit deja să o surprindem pe Doina Ciobanu la evenimente mondene de rang internațional, iar Festivalul de Film de la Cannes a fost încă o oportunitate de a-și promova identitatea. Cum s-a afișat basarabeanca aseară, în Sudul Franței, vedeți mai jos.

Outfit-urile pe care Doina le-a ales în cinstea serii de ieri – Red Carpet-ul în contextul premierei „The Unknown Girl" și petrecerea organizată de brandul de bijuterii de GRISOGONO, au atras atenția fotografilor, dar și a reporterilor adunați pe coasta de Sud a Franței.

Eleganța basarabencei a fost apreciată inclusiv de reporterii revistei britanice masculine GQ Magazine, care au clasat-o pe Doina în top-ul celor mai „hot" prezențe din cadrul Festivalului Internațional de Film.

Și dacă pe covoarele roșii s-a afișat purtînd o ținută by YANINA Couture, la petrecerea organizată cu lăsarea serii în incinta Hotel Du cap Eden-Roc, tînăra a ales să poarte o rochie semnată de Ashi Studio.

Admirați și voi eleganța Doinei:

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

Doina Ciobanu , Cannes , eveniment

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
728 locuitori

Pivniceni este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Pivniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Dondușeni și la 234 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 728 de oameni. Satul Pivniceni a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.