15 februarie 2016, 16:50 Caleidoscop views 3574
15 februarie 2016, 16:50 Caleidoscop views 3574

Concurs de frumuseţe Miss Celebration 2016!

În perioada 1 februarie – 1 martie 2016, participă la cel de-al V-lea concurs Miss Celebration, organizat de MirNevest.md! Finala concursului va avea loc la cea de-a IХ-a expoziţie-iarmaroc specializată de nuntă Celebration'16, care se va desfăşura în perioada 24-27 martie. Organizatorul expoziţiei este compania Poliproject Exhibitions Ltd.

De imaginile finalistelor se va ocupa o echipă de profesionişti: saloanele de nuntă Paradis şi Happy Day, Hair Style & Beauty Salon ANDREI COCIERU, salonul-studio Daria Homutova, salonul de frumuseţe AI STUDIO, make-up artist Maia Glijinschi, stilist Elena Podgurschi.

În finala concursuslui, fiecare domnişoară va ieşi pe podium într-o rochie de seară şi o rochie de nuntă. Pe finalistele concursului le aşteaptă imagini de nuntă superbe, participarea la o sesiune foto interesantă, multe emoţii pozitive şi cadouri din partea partenerilor!

Participă la concurs >>

 

Cuvinte cheie:

concurs , frumusete , Miss

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1624
Populația:
935 locuitori

Zăluceni este un sat şi comună din raionul Floreşti. Zăluceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 36 km de orașul Florești și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 935 de oameni. Prima atestare documentară a satului Zăluceni datează din anul 1624.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.