14 februarie 2016, 12:20 Caleidoscop views 9232
Se caută Miss Moldova 2016
14 februarie 2016, 12:20 Caleidoscop views 9232

Se caută Miss Moldova 2016

Biroul Miss Moldova anunță preselecția participantelor pentru concursul național Miss Moldova 2016. Finalista concursului va reprezenta Moldova la concursul de frumusețe Miss World.

La concurs pot participa tinere cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 ani, cu înălțimea de la 168 cm până la 181 cm, care au trecut toate etapele de preselecție a concursului, la fel și finalistele concursurilor orăşeneşti de frumusețe. Tinerele interesate pot completa formularul de pe site-ul organizatorilor, ulterior candidatele ce vor aplica online vor fi invitate la unul din castingurile regionale. La casting, tinerele sunt rugate să nu fie machiate, să aibă cu ele costum de baie și pantofi cu toc înalt.

Potrivit organizatorilor concursului, „la victorie în concursul «Miss Moldova», poate pretinde tânăra, ce va corespunde imaginii generale despre frumusețea feminină, ce va poseda adevărate calități omenești și nu în ultimul rând inteligența, patriotism, şi dovada de bună înțelegere în relațiile cu toate participantele în întreaga perioadă de pregătire a concursului".

Nu mai târziu de 12 zile înainte de concurs domnișoarele ce vor lua parte la concurs, încep repetițiile unde sunt pregătite de specialiști în domeniu aşa ca: coregrafi, coafori, stiliști, machiori, si regizorul. În perioada pregătirii participantele participă la acțiuni de caritate şi conferințe de presă. În timpul pregătirii la concurs, organizatorii oferă cazarea în hotel pentru domnișoarele din provincii și alimentația se oferă pentru toate participantele.

Concursul «Miss Moldova», este un show de proporții cu apariția participantelor în scenă. Sunt obligatorii ieșirile în costum național, sportiv, costum de baie, rochii de seară, rochii de mireasă. Costumele sunt asigurate de organizatorii concursului. Evenimentul se înregistrează de către Partenerul media, ca urmare, se va trimite la biroul «Miss World».

Participantele concursului sunt apreciate de un juriu competent, în jur de 11-15 persoane, format din personalități ai culturii, politicii, şi a business-ului. Juriul îşi începe activitatea cu 2 zile până la concurs, asistând la principalele etape de pregătire a fetelor. Cu 3-4 zile înainte de concurs are loc o preselecţie, unde membrii juriului apreciază aspectul exterior al participantelor fără machiaj. Ultima preselecţie a participantelor ale loc în seara concursului după principiul competitiv. Din 18-22 de participante juriul alege 10, din 10 — 3 finaliste și din 3 finaliste se va alege învingătoarea, prima Vice Miss şi a doua Vice Miss. În plus unele participante vor fi apreciate cu nominații suplimentare — «Miss Photo», «Miss Zîmbet», «Miss Farmec» și altele.

Ca să fiți la curent cu eventualele detalii suplimentare despre castinguri și/sau concurs, vă recomandăm să urmăriți pagina de Facebook a concursului.

Reamintim că, în 2015, titlul de Miss Moldova i-a revenit tinerei de 19 ani, Anastasiei Iacub.

Concursul Miss Moldova este un concurs național de frumusețe, învingătoarea căruia reprezintă anual Republica Moldova la concursurile oficiale internaționale de frumusețe Miss World, Miss Europe şi participă la manifestații cu valențe social-politice, culturale şi de caritate din țara noastră.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

Miss , concurs , frumusete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1454
Populația:
5640 locuitori

Lăpuşna este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lăpuşna, Anini și Rusca. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Hîncești și la 54 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 5640 de oameni. Satul Lăpușna a fost menționat documentar în anul 1454.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.