23 ianuarie 2016, 09:00 Caleidoscop views 4380
Horoscopul pentru 23 ianuarie 2016
23 ianuarie 2016, 09:00 Caleidoscop views 4380

Horoscopul pentru 23 ianuarie 2016

BERBEC

Incearca sa fii impartial in judecatile tale de valoare, pentru ca treci printr-o situatie in care chiar nu ai voie sa tii partea nimanui si nici sa ai propriile tale preferinte. Chiar daca inima ta inclina intr-o anumita directie, tine sub control aceasta slabiciune, pentru ca acum trebuie sa ramai surd la influente care ar putea sa te impresioneze cumva. Va trebui sa extragi o concluzie, sa dai un verdict sau o nota clara, fara a tine cont de nimic din ce auzi in jurul tau. Bazeaza-te pe fapte certe, nu pe ceea ce inima iti spune!

TAUR

Uneori, lucrurile se vad mai bine cu ochii mintii decat cu cei fizici, ca atare bazeaza-te pe capacitatile tale extrasenzoriale, chiar daca ai spune ca nu le ai. Ba da, le ai, si acum poti descoperi aspecte pe care, altadata, nici nu le-ai remarcat, poti simti chestii de finete pe care altadata le-ai fi neglijat, deci ascute-ti cumva simturile cele mai fine. Esti o antena foarte receptiva la lucruri subtile, nu la cele pe care oricum le vede toata lumea, ca atare indreapta-ti atentia spre talentele tale native de… clarvazator, pentru ca nici n-ai idee ce vei observa cu ochiul tau tainic!

GEMENI

Cineva iti da un sfat pe care merita sa il iei in consideratie. Iti transmite ca, in situatia de fata, cel mai bine e sa stai pe loc, sa nu faci nici un gest inainte, ori pentru ca problema se va rezolva de la sine, ori inca vor mai aparea unele aspecte care pot schimba lucrurile. Deci tine cont de sfatul impartasit de cel de langa tine, pentru ca iti vrea binele si va fi in avantajul tau. Va veni o zi cand vei descoperi efectele pozitive ale sfatului sai si ii vei transmite recunostinta ta pentru felul in care a reusit sa te opreasca la timp sa nu faci o greseala. Stai pe loc, asta e cheia!

RAC

Gata, s-a terminat furtuna in care ai fost prins o perioada, deci acum iti poti permite o pauza. Nu te precipita spre altceva, ci profita de linistea care s-a lasat pentru a te relaxa si tu un pic. Chiar daca nu e neaparat finalul pe care l-ai dorit, fii recunoscator ca s-a ajuns la capat si acum te poti detasa. Profita de calmul care se aseaza peste toate caci, dupa o vreme, vei putea sa o iei de la capat sau sa continui din acelasi punct, dar nu acum, imediat. Resursele tale de energie s-au terminat si ar fi bine sa stai o vreme pe margine pana ridici din nou nivelul de energie in baterie. Daca te-ai apuca acum de altceva, ai ramane foarte repede fara benzina!

LEU

Esti gata sa calci stramb, dar pentru ca apare la timp o piedica, acela e exact semnul de care aveai nevoie pentru a te opri la timp. Ca atare, daca vezi ca apar amanari si intarzieri, ele sunt in beneficiul depasirii cu brio a acelui moment fragil. Daca piedica respectiva nu ar aparea, ai face o greseala, deci spune mersi ca cineva nu raspunde la telefon, cineva cu este de gasit acasa, o usa e inchisa acolo unde ajungi, pentru ca, daca acele piedici nu ar fi existat, ai fi putut face o mare gafa: ai putea jigni, supara sau prejudicia pe cineva. Or, hopul cu pricina te opreste sa n-o mai faci!

FECIOARĂ

Nu te astepta ca cei din jur sa-ti alimenteze visele, pentru ca ei nu au de unde sa stie pe ce anume te bazezi tu. Tu stii cel mai bine ce vrei, ce poti, ce resurse ai la dispozitie, ca atare nu pune la suflet neincrederea cu care te trateaza. Ei chiar nu au curajul sa viseze in acest moment, nu au nimic bun de care sa se agate, dar nu in aceeasi situatie esti tu, care ai planuri marete de atins si mai ai si convingerea deplina ca le poti duce la indeplinire cu brio. Important e ce vrei tu si ce resurse pui in joc pentru rezultatele pe care le doresti, ca atare nu pleca urechea la criticile celor care te inconjoara. Ei vad in jur doar piedici si probleme.

BALANȚĂ

Atmosfera acestei zile depinde enorm de compania in care te afli. Daca atragi alaturi de tine oameni suspiciosi, pesimisti, care se tem de orice, la fel vei deveni si tu alaturi de ei. In schimb, daca te inconjori de oameni veseli, tonici, cu chef de distractie si de noutate, te vei molipsi imediat de la acestia si te vei comporta la fel. Daca esti meteodependent, si starea vremii poate avea o influenta majora asupra ta, ca atare tu devii un fel de oglinda fidela a mediului in care te afli: daca ai parte de soare, cer senin si de un anturaj tonic si amuzant, si ziua ta va fi una de succes pe toate planurile!

SCORPION

Esti stresat la culme de cei din jurul tau, care cer enorm de la tine. Auzi doar critici, comentarii, reprosuri, dar nu ar trebui sa le privesti doar ca pe niste atacuri la adresa ta, ci ca pe niste stimulente sa iei atitudine, sa schimbi ceva, sa dai startul unor directii noi. Daca ii lasi pe cei agitati si nervosi din preajma sa te conduca cu aceasta atitudine negativa, le dai putere si mai mare, ca atare ia taurul de coarne si schimba polaritatea acestor confruntari. Un repros te poate motiva sa dai startul unei noi directii, critica poate repara o greseala, cicaleala te poate impinge la actiune. Fa ceva, chiar daca faci la nervi!

SĂGETATOR

Nu privi piedicile care tot apar in cale ca si cum ar fi afronturi personale, pentru ca nu sunt altceva decat probe de incercare din care mai inveti cate ceva. Daca toate ar merge ca unse, cum ai afla atatea lucruri despre tine insuti (ce poti face, ce nu poti face), despre viata, despre ceilalti? Ca atare trateaza toate aceste greutati ca pe o sansa benefica maturizarii tale. Privind inapoi, iti vei da seama ca cele mai bune lucruri in viata le-ai invatat din astfel de situatii mai dificile, si nu atunci cand le-ai primit pe toate usor. Deci lupta cu incredere in tine!

CAPRICORN

Te superi fara motiv pe glumele desantate ale unui amic care spune vrute si nevrute, dar fara nicio intentie negativa. Se foloseste de cinism, de ironie, de farse doar pentru a se simti el bine, fara sa-si dea seama ca atitudinea lui cam usuratica, de fapt, poate leza pe altii, printre care si pe tine. Atacurile sale la persoana sunt simple glume, nu te supara! Replicile sale se vor a fi doar amuzante, nicidecum critice, ca atare nu pune la suflet nimic din ceea ce-ti spune. Mai degraba ii raspunzi cu aceeasi moneda, ca sa vada si el ce simti tu. Recunoaste ca cel din fata ta doar o face pe nebunul si se manifesta liber doar din nevoia de a se distra si atat!

VĂRSĂTOR

Esti la inceputul unei actiuni noi, interesante, si entuziasmul este la maxim la inceput de drum. Pastreaza acest tonus cat mai mult timp, pentru ca din energia pozitiva se pot naste rezultate demne de toata lauda. Poti ajunge repede la ceea ce ti-ai propus, daca te incarci de aceasta fantastica energie care te impinge practice la spate, deci transforma aceasta experienta intr-o sansa de da demonstra cat de puternic, cat de motivat, cat de hotarat esti sa ajungi acolo unde ti-ai propus, ba chiar sa-ti depasesti si limitele, pentru ca acest elan te poate propulsa si mai departe decat crezi tu ca poti!

PEȘTI

Inima ta plange in tacere si nu doresti sa spui nimanui ce se intampla in interiorul tau ca nu cumva sa lasi impresia unui om slab. Ar fi mai bine sa spui ce simti, sa te destainui unui prieten intim, pentru ca exista cineva special alaturi de tine care va sti sa-ti alune suferinta si sa-ti readuca speranta in suflet. Mama, o sora, o prietena buna poate avea efecte incredibile pentru psihicul tau, ca atare nu tine in tine ceea ce te doare. Chiar daca altcineva important pentru inima ta nu este aproape, exista cineva care-i poate tine foarte bine locul.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

2016 , astrologie , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
1140 locuitori

Larga Nouă este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Larga Nouă și Larga Veche. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cahul și la 145 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1140 de oameni. Satul Larga Nouă a fost menționat documentar în anul 1913.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.