22 ianuarie 2016, 09:00 Caleidoscop views 3614
Horoscopul pentru 22 ianuarie 2016
22 ianuarie 2016, 09:00 Caleidoscop views 3614

Horoscopul pentru 22 ianuarie 2016

BERBEC

Exista o vorba: daca taceai, filosof ramaneai, si asta ti se aplica si tie astazi. Desi ar fi mai bine sa te abtii sa-ti dai cu parerea despre o situatie cu mai multe directii de interpretare, nu poti tacea si deschizi gura, dar ce emiti nu e chiar ceea ce trebuie. Pentru replicile tale, vei fi privit ca un ciudat, ca si cum n-ar fi nici locul, nici momentul sa emiti opinii, de aceea ar fi bine sa te gandesti de zece ori inainte de a vorbi, ca sa nu deranjezi pe cineva cu parerea ta un pic neobisnuita. Poate esti cu un pas inaintea celor din jur si esti mult prea original pentru capacitatea lor de intelegere, deci mai bine taci, asteptand alt moment mai adecvat.

TAUR

Toata viata esti judecat si judeci, deci nu mai pune la suflet ce spune lumea, pentru ca asa e gura lumii: sloboda. Azi esti laudat si apreciat, maine esti criticat si etichetat, dar din toate acestea inceti sa devii din ce in ce mai bun. Si tu emiti opinii gresite la adresa altora, si altii te analizeaza pe tine cu ochi sever, dar nu trebuie sa transformi relatiile cu ceilalti intr-un continuu perdaf. Mai bine te bazezi numai pe fapte concrete, pe realitate, pe adevar, pe lucrurile foarte bine cunoscute care nu lasa loc de interpretari, si asa nimeni nu se va simti vinovat de nimic.

GEMENI

Implica-te serios la treaba, pentru ca succesul proiectului inceput depinde de felul cum fiecare isi joaca rolul care i se potriveste. Te vei integra si tu perfect in aceasta piesa de teatru care se joaca sub ochii tai si in care si tu stii foarte bine ce ai de facut. Te simti bine in acest grup foarte bine inchegat, in care fiecare isi cunoaste rolul si nu deranjeaza pe nimeni in jur, incat e mai mare dragul sa iti aduci contributia si tu cu ce stii mai bine sa faci. Intervii exact la locul si momentul potrivit pentru a duce totul la capat cu brio. asta da colaborare eficienta!

RAC

Sunt multi care ar vrea sa-ti tina companie si sa-ti ridice moralul, dar tu te refugiezi intr-o zona sumbra care nu-ti face bine. Chiar daca familia te inconjoara ca in fiecare zi, parca nu-ti gasesti locul nici macar la tine acasa. Planeaza o tensiune, te simti singur, parasit, dat la o parte, dar e o senzatie gresita. Nimeni nu te-a abandonat, asa cum ai fi tentat sa spui, ci doar o vaga depresie iti da tarcoale si te face sa te simti ciudat oriunde te-ai afla. Lasa-i pe cei care tin la tine sa se apropie de tine, deschide-le poarta sufletului, pentru ca tu esti cel care taie orice legatura cu ei.

LEU

Esti foarte atent la detalii si nu emiti pareri decat atunci cand esti sigur ca ai inteles bine ce ai auzit. Te informezi din tot felul de surse, stai si analizezi tot ce afli, gandesti inainte de a vorbi, ca sa nu gresesti cumva cu vreo opinie pripita. E bine sa stai si sa asculti tot ce vine catre tine, sa pui cap la cap informatiile, sa confrunti mai multe surse de documentare, ca nu cumva sa te iei dupa un singur punct de vedere iar acesta sa fie incomplet sau eronat. Lumea va aprecia modul foarte matur si profund cu care analizezi tot ce auzi, si la final vei fi cel mai in masura sa extraga concluzii pertinente si bine documentate.

FECIOARĂ

Tu vrei sa faci parte dintr-o actiune colectiva, dar nu prea esti lasat sa-ti aduci contributia. Ori ai in jur doar persoane autoritare care vor doar ele sa conduca, ori rivali invidiosi care nu te lasa sa-ti expui punctul de vedere, ca nu cumva sa fii tu cel apreciat. Nu te lasa invins de acestia: daca ai ceva de spus, spune, dar trebuie sa-ti argumentezi foarte logic parerea ca nu cumva sa se trezeasca vreunul sa comenteze fara rost ce spui. Tu te bazezi pe fapte concrete, pe date si cifre exacte, deci ar fi un tupeu din partea cuiva sa comenteze ce ai tu de spus, deci bazeaza-te doar pe ceea ce esti suta la suta sigur ca e corect.

BALANȚĂ

Ai alaturi de tine o persoana cu picioarele pe pamant care te mai trage uneori de maneca, pentru a nu zbura doar pe valurile fanteziei, asa cum ti-ar placea tie sa fie lucrurile. E foarte realist, poate prea realist si-ti mai taie elanul creator, dar uneori e bine sa te trezesti la realitate si sa vezi lucrurile exact asa cum sunt. El te ajuta sa fugi de iluzie, de visuri absurde, de perspective mult prea frumoase ca sa fie adevarate, deci asculta cu atentie ce-ti spune. El vorbeste din experienta, pentru ca a fost si el ca tine si stie sa te indrume acum in asa fel incat sa nu ratacesti pe cai imposibil de atins.

SCORPION

Nu mai alerga dupa cai verzi pe pereti! Vei auzi indemnul acesta din mai multe directii si cand mai multa lume iti spune ca visezi, poate ar fi bine sa te trezesti la realitate. Poate mergi intr-o directie iluzorie, care nu duce acolo unde ar trebui, ci te afunda si mai mult in visare, de aceea tine cont de cel din preajma ta care iti prezinta adevarul in cea mai lucida si clara forma. Ar fi culmea sa nu-l vezi si sa continui sa spui ca totul e roz si usor, ca in imaginatia ta. cand se vede de la o posta contrariul. Ca atare deschide ochii si urechile cat mai repede!

SĂGETATOR

Nu ai nicio placere de a lucra alaturi de oameni care nu stiu altceva decat sa puna piedica celor care au ceva de spus. Ai in preajma colaboratori care spun nu la orice idee, care te opresc din elan, care trag in alta directie decat cea in care mergi tu, incat e normal sa nu resimti nici un progres in ceea ce faci. Mult mai bine te-ai descurca de unul singur, dar daca faci parte totusi dintr-o echipa, va fi un chin sa lucrezi alaturi de astfel de oameni. Incerci sa-ti reprimi comentariile, ca sa nu inceapa sa spuna ca tu esti Gica Contra, dar daca taci, tot nu ai spor. Mai bine stai pe loc!

CAPRICORN

Ai norocul de a atrage alaturi de tine o persoana care iti seamana grozav, parca ati fi frati. Va completati perfect unul pe altul, pentru ca privesti la el ca intr-o oglinda. Gandeste ca tine, are aceeasi viziune in ceea ce faceti impreuna, aveti acelasi stil de a glumi, de a vorbi, de a relationa, incat e o placere sa lucrati in tandem. Nici nu-ti vine a crede ca poti gasi un astfel de om, ca un geaman perfect in ceea ce ai de facut, dar el e proiectia gandurilor tale. Stati impreuna cat mai mult si lupta sa pastrezi aceasta armonie!

VĂRSĂTOR

Esti un pic mai comod in plan sentimental si astepti doar sa fii rasfatat si sa ti se ofere pe tava iubire. Partenerul vede ca doar te lasi alintat de gesturile sale de afectiune, dar iti accepta atitudinea usor egoista. Consideri ca ai oferit si tu destul si acum doar te scalzi in gesturile de tandrete ale celui din fata ta, dar nu uita ca o relatie de succes implica doua persoane, doua directii, doi cai inhamati la aceeasi caruta. Daca tot ceri si iei, celalalt va ramane fara resurse si va incepe si el sa pretinda intr-o zi! Ofera si tu cat se poate inca de pe acum.

PEȘTI

Iubirea ta e fara margini si-ti deschizi inima toata ca s-o oferi celor care au nevoie de un gest de afectiune, de o vorba buna, de o mangaiere, dar daca dai atat de mult, s-ar putea sa ramai fara resurse la un moment dat, ca atare gandeste-te daca merita sa investesti pasiune chiar in toti oamenii si in toate lucrurile cu care te intalnesti. Unii s-ar putea sa se lase invaluiti in iubirea ta si vor lua tot ce ai tu de dat, ca intr-o zi sa te trezesti fara nimic in rezervor, ca atare invata sa fii mai selectiv cand oferi! Nu toata lumea merita atata iubire si nu orice actiune merita atata pasiune: mai inchide robinetul din cand in cand sau mai tine pentru tine.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2016

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
1468 locuitori

Micleşti este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Micleşti şi Steţcani. Satul este situat la o distanță de 30 km de orașul Criuleni și la 32 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1468 de oameni. Prima mențiune documentară a localității Miclești datează din anul1528.  

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.