07 decembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 4191
Horoscopul pentru 7 decembrie 2015
07 decembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 4191

Horoscopul pentru 7 decembrie 2015

BERBEC

Fii ferm pe pozitie si fii pregatit sa spui cat se poate de sigur pe tine: start! Da, esti in fata unui nou inceput, a unei noi etape din viata ta, si se presupune ca ai acumulat pana acum experienta si cunostintele necesare pentru a face o alegere de bun augur. Esti constient ca sunt si altii in preajma ta care asteapta aceasta decizie sau care depind de ea, tocmai de aceea nu ai voie sa gresesti, sa te indoiesti, sa te razgandesti. Ai ales ceva? Perfect, tine-te de asta si du-o pana la capat. E doar un inceput de aventura, nu te astepta la rezultate imediate, dar important e cum iei startul: increzator, sigur, informat, dornic de schimbare!

TAUR

Iubirea e un schimb continuu de daruri, deci nu te multumi numai cu a savura tot ce are partenerul sa-ti ofere cu prisosinta. Sigur ca e minunat sa te lasi rasfatat in gesturi de tandrete si de bunatate, dar nu uita cat de important e sa si dai la fel de mult inapoi. Fii un tovaras cu drepturi si obligatii egale in relatia pe care o dezvolti, schimband permanent cu celalalt sfaturi, idei, emotii, energii pozitive. Nu sta cu mainile in san cufundat in marea iubire a celuilalt si vino si tu in completarea lui si ai sa vezi ce minunat evolueaza iubirea voastra cand vasliti in acelasi sens, in acelasi ritm, investind aceleasi resurse de iubire. Dai si primesti si o faci cu bucurie!

GEMENI

Iubirea te mai face uneori sa te si indoiesti, dar probabil suspiciunea ta e legata de capacitatea ta de a te face inteles, de a-ti exprima corect sentimentele. S-a infiltrat un pitic mic de teama in inima ta - oare ma iubeste, oare pot pierde aceasta iubire? - si preferi sa taci decat sa spui ceva care sa strice. Lasa frica la o parte si, daca ai ceva pe suflet, spune cu incredere! Celalalt e acolo ca sa te completeze si sa te ajute sa scapi de aceste temeri inutile, iar dragostea pe care o are el de oferit poate fi sursa perfecta pentru tine, pentru a te cufunda si mai serios in relatia voastra. Da, ai nevoie si de sustinere si de dovezi concrete in iubire, dar de data aceasta nu ai motive sa le ceri. Iubeste cu curaj!

RAC

Nu te lasa coplesit de un banal hop prin care ai mai trecut de o suta de ori inainte. Ramai concentrat pe scopul tau cel mare, constient ca piedicile sunt absolut firesti in urcusul oricarui om catre visele sale. Nu ele conteaza, ci ambitia pe care o pui in joc, determinarea pe care o scoti la lumina, curajul de a confrunta piedicile cu incredere deplina in tine. Fii pregatit pentru orice, pentru ca poti orice, la urma urmei, deci nu te impacienta ca apar astfel de situatii. De cate ori nu ai mai trecut prin asa ceva inainte si ai razbit cu brio? Ai rabdare cu tine si vei depasi totul cu succes!

LEU

Esti tras in prea multe directii si e normal sa te ajunga si pe tine la un moment dat oboseala, dar nu-ti poti permite inca o pauza. Faci tot posibilul sa te imparti echitabil intre mai multe planuri care cer enorm de la tine, si totul cu pretul epuizarii tale fizice, mentale, psihice. Nu te lasi pana nu duci la indeplinire ce ai inceput si abia dupa aceea te poti gandi la o zi libera, dar totusi gandeste-te la limitele tale. Nu exagera, nu cere de la tine mai mult decat poti duce, ca sa nu clachezi cand ti-e lumea mai draga. Invata sa stabilesti urgente, prioritati, termene, si sa te ocupi de fiecare separat, nu concomitent!

FECIOARĂ

E timpul sa iei o decizie destul de transanta, dar care nu are nimic negativ sau riscant in ea, ci dimpotriva, e solutia optima pentru problema in care te afli. E nevoie de curajul de a spune lucrurilor pe nume, de a trasa o directie, de a spune foarte limpede ce vrei sa faci, ca sa nu cari dupa tine, la nesfarsit, o stare de lucruri incerta. Ai curajul sa lasi in urma balastul de care nu mai ai nevoie si sa-ti trasezi un alt sens, mai drept si mai clar inaintea ochilor. Nu te mai crampona de tot ce a fost, iarta, uita, inchide acel capitol si deschide o alta poarta!

BALANȚĂ

Ia in calcul toate posibilitatile cu privire la sensul in care poate evolua proiectul la care iti aduci contributia. Nu exista o singura cale de mers, ci ar fi mai multe, dar deocamdata nu te opri asupra uneia singure. Asteapta sa apara toate variantele sau sa analizezi situatia din mai multe unghiuri si abia la final sa stabilesti care e cea mai buna pentru asteptarile tale. Important e ca ai de unde alege, nu esti presat de o singura solutie care, eventual, nici sa nu te multumeasca. Acum ai la dispozitie atat de multe posibilitati, incat e o placere sa stai si sa le analizezi pe fiecare in parte.

SCORPION

Parca ai mai trecut printr-un astfel de moment, care se repeta obsedant la intervale de timp, aproape ciclic. Tocmai pentru ca nu e prima oara cand simti emotia de acum, vei sti sa-i faci fata cu brio, chiar daca nu pare a fi cea mai placuta senzatie. Esti epuizat, dar tu stii ca dupa o astfel de cadere, vine imediat si partea buna. Tu evoluezi pe o sinusoida, ba sus, ba jos, dar intotdeauna dupa un coboras esti convins ca vine iar urcusul. Il astepti cu incredere, dar profiti momentan de ritmul mai lent in care se desfasoara evenimentele. Chiar daca nu apare inca soarele la orizont, te consolezi cu o oarecare stare de liniste.

SĂGETATOR

Este vremea sa te apuci serios de treaba, pentru ca esti la inceputul unui proiect in care vei investi tot ce ai mai bun si mai frumos in tine. Idei, ganduri, emotii, vise, toate vor fi canalizate in acelasi scop minunat si vor da nastere unor roade demne de toata mandria si bucuria. Apuca-te deci de munca, nu mai e vreme de pierdut, pentru ca detii toate resursele necesare succesului. Se presupune ca ai acumulat deja cunostintele, informatia si experienta potrivita pentru acest mare tel, mai trebuie doar sa-i dai startul iar acum e momentul ideal: la drum, asadar!

CAPRICORN

Se stie ca esti un perfectionist prin definitie, dar azi aceasta manie a ta pentru a face totul perfect te va ajuta sa atingi succesul. Nu te lasi pana ce un anumit proiect nu iese ca la carte si depui toate eforturile pentru desavarsire. Ai motive sa fii mandru de ceea ce iese azi din mainile tale, pentru ca nu poate fi decat ceva ce merita calificativ maxim. Iesi in fata si prezinta-ti opera, pentru ca merita sa fie admirata, merita sa se scrie si sa se vorbeasca despre asta in termeni elogiosi! Lasa modestia la o parte si, la nevoie, lauda-te si singur despre ce ai realizat, deoarece chiar merita!

VĂRSĂTOR

Ocupa-te mai mult de corpul tau, de toate nivelurile organismului tau, pornind din interior catre exterior. Daca ai unele dubii cu privire la starea ta de sanatate, ar fi bine sa-ti scoti aceste temeri din minte si ori sa te duci la un medic si sa vezi ca esti ok, ori sa-ti schimbi regimul de viata incepand de acum; alimentatia, medicatia, ritmul de viata, si, mai presus de orice, psihicul! Totul porneste de la sanatatea corpului tau fizic, si daca acesta e in deplin echilibru, si restul corpurilor tale - mental, emotional, spiritual, astral - vor avea numai de castigat. Te-ai gandit in ultima vreme la un proces de curatare si detoxifiere? Informeaza-te mai mult in acest sens si porneste-l cat mai curand, pentru ca te vei simti mai bine!

PEȘTI

Gasesti in religie un fel de leac benefic intr-un moment dificil, ca atare o vizita la biserica, o discutie cu un duhovnic sau doar cateva minute de meditatie in rugaciune au efecte fantastice asupra ta. Parca esti revigorat, vindecat, eliberat de tot ce te facea sa nu te simti in apele tale. Intotdeauna vei gasi alinare, liniste, solutii si ajutor de sus, totul e sa-l ceri ca atare indreapta-ti cu mai multa incredere ochii si inima spre cer. Cerurile iti raspund de fiecare data daca te deschizi sufleteste si soliciti ajutor divin. Poti primi azi un fel de sfat edificator la una din problemele care te macina, dar nu vine pus pe tava, ci sub forma unei metafore, a unei pilde simbolice, a unei povesti cu talc.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

2015 , astrologie , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1670
Populația:
163 locuitori

Balmaz este un sat din cadrul comunei Ciobanovca, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Anenii Noi și la 47 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 163 de oameni. Satul Balmaz a fost menționat documentar în anul 1670.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.