19 noiembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3088
Horoscopul pentru 19 noiembrie 2015
19 noiembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3088

Horoscopul pentru 19 noiembrie 2015

BERBEC

Ai tendinta de a fi cam sever cu cei fata de care ai unele suspiciuni ca ar apela la minciuna in fata ta. Sigur ca ai tu un simt ascutit care discerne imediat falsitatea si ipocrizia, dar a deveni dur si a pedepsi pe cei care umbla cu cioara vopsita nu e cea mai buna atitudine. Tu oricum esti un exemplu de sinceritate si corectitudine, dar nu toata lumea e ca tine, nu uita asta! Nu te poti abtine sa nu-i pedepsesti pe cei pe care-i prinzi cu minciuna, nu tolerezi colegii nesinceri, prietenii falsi, declaratiile pompoase si neadevarate, complimentele pe care stii ca nu le meriti, criticile nejustificate, nedreptatile si lipsa de loialitate, dar nici nu taia orice comunicare cu cei care uzeaza de ele.

TAUR

Te afli in compania unei persoane de a carei moralitate te cam indoiesti, de aceea preferi sa pastrezi discretia in preajma ei. Nu ai vrea ca reputatia ta sa aiba de suferit din cauza eventualei asocieri cu astfel de oameni, de aceea stai in banca ta, retras, tacut, suspicios, asteptand sa scapi cat mai repede de aceasta tovarasie care nu te onoreaza. Cuvinte ca misoginism, rasism, discriminare, nu-ti sunt straine azi, si chiar daca nu e genul tau sa dai la o parte oameni care nu sunt perfecti, din punctul tau de vedere, nu te poti abtine sa nu-i tratezi un pic altfel decat pe restul lumii. Macar tii distanta (daca nu cumva ii excluzi de tot).

GEMENI

Ai un real talent de consilier, de sfatuitor sau chiar de psiholog, deci cine te are astazi prin preajma se poate nimic fericit pentru tot ce primeste de la tine. Dai dovada de multa toleranta, empatie, stii sa asculti si sa dai sfaturi, deci, daca tu simti ceva special in legatura cu problemele celor din fata ta, spune-le parerea ta cu sinceritate si curaj. Cu cat adevarul e mai dur, cu atat reactia lor poate fi mai agresiva, dar tu macar ai constiinta impacata ca ai spus sincer ce ai avut de spus, fara sa te ascunzi dupa vorbe false. Intr-o zi, iti vor multumi pentru sinceritate, pentru ca vezi lucrurile altfel decat ei. Unii chiar se vor intreba: de unde stii tu atatea?

RAC

Ai un real talent de consilier, de sfatuitor sau chiar de psiholog, deci cine te are astazi prin preajma se poate nimic fericit pentru tot ce primeste de la tine. Dai dovada de multa toleranta, empatie, stii sa asculti si sa dai sfaturi, deci, daca tu simti ceva special in legatura cu problemele celor din fata ta, spune-le parerea ta cu sinceritate si curaj. Cu cat adevarul e mai dur, cu atat reactia lor poate fi mai agresiva, dar tu macar ai constiinta impacata ca ai spus sincer ce ai avut de spus, fara sa te ascunzi dupa vorbe false. Intr-o zi, iti vor multumi pentru sinceritate, pentru ca vezi lucrurile altfel decat ei. Unii chiar se vor intreba: de unde stii tu atatea?

LEU

Gandul tau zboara spre locuri insorite, calde, luminoase, si, daca ai ocazia sa evadezi din spatiul in care te afli catre un astfel de loc, ai fi cel mai fericit. Daca nu poti calatori de-adevaratelea, te vei multumi si cu vizite imaginare, citind, de exemplu, sau rasfoind fotografii cu locuri exotice. Poate esti printre norocosii care deja isi planifica viitorul concediu, si atentia ta se indreapta spre vara, soare, litoral, mare, peisaje superbe. Pe de alta parte, un proiect inceput mai demult, care a parcurs etape numeroase si destul de obositoare, da semne ca se apropie de final si perspectivele sunt promitatoare. Abia astepti sa-i culegi roadele!

FECIOARĂ

Azi ai niste emotii cu totul aparte in preajma unor persoane care emit energii puternice. Tu devii un fel de antena a acestor stari, le receptionezi si le amplifici si mai mult, fie bune, fie rele. Esti sensibil la orice stimul, simturile tale sunt ascutite la maxim, si simti tot ce se petrece in jurul tau prin intermediul inimii. In interiorul tau sunt catalizate toate aceste emotii si transformate in reactii ale corpului. O veste proasta se traduce printr-o stare de disconfort fizic. O veste excelenta genereaza o explozie de energie pozitiva. Deci tot ce vine spre tine sub forma de senzatii se manifesta prin reactii in functie de polaritatea emotiei: cu plus sau cu minus.

BALANȚĂ

O vorba aruncata in vant poate avea efecte mai grave decat s-ar putea crede, de aceea trebuie sa manevrezi cuvintele cu maxima prudenta. Poate nici nu poti prevedea cat de mari pot fi efectele distructive ale unei critici aparent inofensive, de aceea trebuie sa umbli cu manusi, mai ales cu cei mai agresivi decat tine, deoarece reactia lor poate fi crunta! Risti sa rupi o relatie de colaborare, sa pierzi un prieten, sa fii exclus dintr-un colectiv in care te simteai bine, si totul din cauza nervilor, a unui impuls de moment sau a dorintei de a atrage cuiva atentia ca greseste. Spune adevarul cu diplomatie, daca tot o faci!

SCORPION

Familia isi arata, pentru a mia oara, puterea si energia intr-un moment critic al uneia din persoanele din casa. Fie ca esti tu cel trist si impovarat de griji, fie ca o ruda trece prin momente dificile, prezenta celor dragi alaturi se va dovedi a fi salvatoare, readucand linistea in sufletul celui care sufera. O vorba buna, o incurajare sau simpla sustinere morala la greu va fi cel mai de pret dar al acestei zile, pentru ca oricine ar trece peste un impas daca s-ar sti sprijinit sincer si neconditionat de cei care il iubesc, orice ar fi sau orice ar face! De asta e nevoie acasa: de toleranta si imbarbatare!

SĂGETATOR

Daca discuti si cu altii despre planurile tale cele mai frumoase, ai putea primi o multime de sfaturi folositoare care te-ar putea trimite mai repede spre scopul tau final. Nu pastra doar pentru tine proiectele la care visezi, oricat de ciudate ar suna pentru altii, pentru ca azi ai putea descoperi si alte persoane cu vise similare si poti urma sfaturile venite de la acestea. Nici un vis nu e nici prea indraznet, nici prea inalt pentru nimeni, si poti vedea ca si altii viseaza la fel ca si tine. Nu te teme ca visezi ceva ce pare, pentru multi, imposibil. Azi vei intalni oameni care au reusit sa-si implineasca visul, chiar daca initial parea doar o iluzie, semn ca se poate orice!

CAPRICORN

Sunt momente cand toate eforturile depuse nu duc acolo unde ti-ai propus, deci trebuie sa mai accepti si micile infrangeri. Sunt sacrificii obligatorii pe care le mai faci din cand in cand, dar cu convingerea ca ele sunt pretul ce se cere platit pentru a putea trece mai departe. Poate azi renunti la un vis sau la o cale, dar cu sentimentul ca e cel mai bun lucru pe care il poti face in acest moment iar intr-o zi vei culege roadele bune ale compromisurilor actuale. Ai deci rabdare si accepta alternative, chiar daca nu esti intru totul de acord cu ele.

VĂRSĂTOR

Nu aluneca intr-o zona emotionala periculoasa doar pentru ca momentan nu stai tocmai fericit in plan financiar. Sigur ca e important sa ai bani ca sa te simti bine, dar vei vedea ca exista alte aspecte ale vietii cotidiene care merita acum mai multa atentie si de unde iti poti extrage energia pozitiva. Nu pune la suflet o factura pe care nu o poti achita acum. Nu intra in panica daca afacerile merg mai anevoios. Nu incepe sa te lamentezi daca nivelul contului a scazut drastic. Ai rabdare, pentru ca toate vor veni la momentul potrivit in cantitatea potrivita daca nu te lasi coplesit de aceste frici fara rost!

PEȘTI

Viata e o calatorie continua si niciodata nu poti spune ca ai ajuns la destinatie, deoarece apar alte si alte directii care te atrag. La fel vei simti si azi, ca, dupa ce ai parcurs un drum suficient de lung, deja apare altceva interesant la orizont si pornesti intr-o noua expeditie. Nu te opri din cercetat, din explorat, din alergat, pentru ca ai atatea lucruri noi de descoperit de acum inainte. Acum poate e doar o tinta intermediara, deci nu te opri, pentru ca lucrurile interesante pot sa apara si de acum inainte. E atractiv telul final, deci continua-ti drumul pentru a ajunge acolo unde doresti, dar nu te opri din cercetat! Mai ai atatea de aflat…

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
2079 locuitori

Cobusca Veche este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cobusca Veche și Floreşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 46 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2079 de oameni. Satul Cobusca Veche a fost menționat documentar în anul 1528.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.