11 noiembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3613
Horoscopul pentru 11 noiembrie 2015
11 noiembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3613

Horoscopul pentru 11 noiembrie 2015

BERBEC

Desi pe moment ai fi tentat sa spui ca nu-ti convine ceea ce ai obtinut dintr-un demers la care ti-ai adus contributia, nu-ti pierde nici speranta, nici increderea. Lucrurile bune nu apar din prima, ci uneori mai ai impresia ca ratacesti pe cai nepotrivite, dar dupa o vreme vor incepe sa se clarifice orizonturile si vei descoperi si partea buna a situatiei de fata. Nu abandona ce ai pornit daca deocamdata nu apar perspectivele visate, ci mergi mai departe. Nici n-ai idee ce bine se vor rezolva toate, dar nu acum, cand inca mai cauti o cale. Important e ca pe parcursul eforturilor tale apar suficiente semnale bune care iti ofera tie garantia ca la final te asteapta ceea ce visezi.

TAUR

Cand ai un drum mai aparte decat restul lumii, nu te astepta ca lumea sa te inteleaga din prima sau sa te urmeze atunci cand ii inviti sa ti se alature. E nevoie de timp pentru ca lumea sa inteleaga viziunea ta diferita, dar nu trebuie sa renunti, tu mergi pe calea ta, fii un exemplu demn de urmat si ai sa vezi ca intr-o zi, privind in urma ta, deja ai sa descoperi cativa discipoli. Acum esti inca pe parcursul acestei demers de a te face auzit, inteles, acceptat. Tu crezi in drumul tau, si asta conteaza pentru ca daca si tu ai incepe sa te indoiesti, ai abandona repede aceasta cale. Ai rabdare, intr-o zi vor gandi si altii ca tine!

GEMENI

Incearca azi sa te apleci mai mult asupra sufletului tau, spre cele mai adanci si ascunse dorinte, pentru ca de acolo poate iesi la iveala o cale noua pentru tine. Nu te lua doar dupa ce vezi usor in jurul tau, adevaratele lucruri bune sunt cele la care ajungi mai greu, care cer o anumita sondare, cercetare, cautare in profunzime. Ia-ti o pauza in iuresul vietii si stai de vorba cu sinele tau, cu cel pe care il ascunzi in inima, cel pe care nu-l stie nimeni decat tu, pentru ca acea parte din tine are acum nevoie de atentie, de concentrare, de energie. Si tu poti primi de acolo, din interior, niste sfaturi excelente, dar si tu poti linisti acest ungher al fiintei tale cu o raza de lumina si de pace. Roaga-te azi mai mult si mai intens, pentru ca cele mai adanci dorinte ajung mai repede sus, la ceruri!

RAC

Daca aveai azi planificata o intalnire importanta de la care aveai mari sperante, pregateste-te pentru o schimbare in program. Cel cu care ar fi trebuit sa discuti nu mai poate ajunge la timp la intalnirea voastra si deci apare o amanare. Nu o lua ca pe un afront personal, pentru ca nu face acest lucru ca sa te evite pe tine, ci pentru ca au aparut alte probleme in viata sa, care fac imposibila intrevederea voastra. Arata toleranta si intelegere fata de cele intamplate si accepta sa lasati discutia pe altadata. Poate chiar nu era momentul cel mai potrivit si undeva acolo sus se rearanjeaza lucrurile!

LEU

Iti dedici energia relatiei de iubire, care inseamna totul pentru tine in acest moment. Nimic nu ti se pare mai frumos decat sa fii alaturi de cel drag clipa de clipa, sa faceti totul impreuna, sa discutati permanent despre tot ce va inconjoara, punand mai mult accent pe dialog. Va completati perfect unul pe altul si il iubesti parca si mai mult cand vezi cat de mult se implica in viata ta, cat de mult il preocupa soarta ta. Acelasi lucru faci si tu pentru jumatatea ta, pentru ca o consideri perfecta pentru tine, asa cum e. Schimbul de vorbe dulci, de angajamente, de declaratii de iubire te face fericit!

FECIOARĂ

Discuti cu familia despre planurile de viitor si iti place sa le iei pe toate la bani marunti ca sa descoperi pe ce resurse te poti baza. Fiecare isi aduce contributia cumva, mai pune cate o caramida oricat de mica la atingerea acelui scop. Sunt toate sansele sa se aseze lucrurile exact asa cum doreai, deci, intr-un limbaj mai comun, iti ies pasientele de minune! Poate nici tie nu-ti vine a crede sa vezi ca toate elementele isi gasesc exact locul cel mai potrivit, ca si cum ar face parte dintr-un plan divin clar stabilit acolo sus pentru tine. Exista o sincronicitate perfecta, o poti numi soarta, o poti numi coincidenta, dar intervine la tanc pentru ca tu sa-ti vezi dorinta implinita.

BALANȚĂ

Vii cam nervos acasa si strici atmosfera de familie cu atitudinea ta. Lasa-i pe cei dragi sa te inconjoare cu veselia lor, cu optimismul lor, pentru ca te-ar putea ajuta sa-ti abata gandul de la problemele cu care te-ai confruntat peste zi. Stii cum se spune: lasa toate grijile la usa atunci cand vii acasa, pentru a nu tensiona inutil viata de cuplu sau de familie cu probleme care chiar nu-i privesc si pe ei. Problemele de serviciu trebuie rezolvate acolo, la serviciu, ca atare nu le discuta cu familia, pentru ca ii stresezi pe toti!

SCORPION

Calatoriile acestei zile au dublu rol: te pun in legatura cu o multime de oameni interesanti cu care comunici usor, dar in acelasi timp te pun la treaba, deoarece depui eforturi pentru a ajunge la destinatie cu succes. Sunt drumuri mari consumatoare de efort, de parca ar necesita un act de vointa din partea ta, poate pentru ca nu esti in cea mai buna forma fizica si atunci e normal sa fie ceva mai dificil pentru tine. Nu lenevi acasa, nici macar daca esti lipsit de energie sau de motivatie pentru a pleca la drum, deoarece efectele acestei calatorii vor fi mai bune decat ai putea crede. Iti ridica moralul, tonusul, cheful, motivatia, deci este poarta spre o actiune noua.

SĂGETATOR

Felul in care te judeca unii are efecte nefaste asupra starii tale generale, de parca ai simti sagetile lor ca pe niste atacuri psihice asupra persoanei tale. Nu te mai gandi la ce spune lumea, care oricum va fi nedreapta, ci vezi-ti de drumul tau. Cat timp tu esti convins ca ceea ce faci e corect, benefic, si nu creeaza nimanui vreun prejudiciu, inseamna ca esti pe drumul cel bun. Unii arunca etichete si vini injuste asupra altora, iar tu poti intra in colimatorul lor fara sa meriti asta, dar incearca sa nu tii cont de ce auzi in jurul tau despre tine. Teama ca te-ar putea afecta cumva face mai mult rau decat efectele criticilor lor asupra ta!

CAPRICORN

Copiii sunt in centrul atentiei, astazi, si te dedici lor cu bucurie, cu optimism, pentru ca ei sunt minunea vietii tale. Cei mici te acapareaza cu veselia lor si reusesti sa uiti si tu de orice griji specifice varstei si te cobori cumva la nivelul lor, bucurandu-te de vremea de afara, de desene animate, de jocuri si distractii adecvate varstei lor. In fond, si tu mai ai un suflet de copil care mai cere uneori sa fie lasat liber! Daca inca nu ai copii, discutiile pe care le ai cu partenerul pot gravita mai mult in jurul acestui subiect, sau, ca prin minune, chiar afli azi ca urmeaza sa devii parinte! Joaca-te un pic cu lucrurile care iti fac placere!

VĂRSĂTOR

Te afli intr-o companie cam rigida, printre oameni autoritari care vor sa detina controlul in toate. E greu sa te supui unor rigori atat de severe, sa respecti orbeste date fixe, termene clare, restrictii si interdictii atat de dure, dar nu prea te poti opune. Ceilalti sunt mai puternici decat tine si o eventuala rebeliune din partea ta se poate solda chiar si cu sanctiuni, de aceea cel mai bine e sa taci si sa suporti acest val cam sumbru. Exista cineva mai presus de tine si de oricine care are acest drept: de a se folosi de pozitia si puterea sa, deci lasa-i sa-si exercite prerogativele iar tu te supui ca simplu executant. Nu uita: capul plecat sabia nu-l taie!

PEȘTI

Nu-i privi pe cei cu care discuti ca pe o copie a ta, pentru ca nu ai cum sa gasesti un om atat de asemanator tie. Coboara stacheta pretentiilor atunci cand iti cauti un partener - indiferent de planul unde ai nevoie de un tovaras: in afaceri, in munca sau in cuplu - pentru ca toti sunteti unici in felul vostru. Mai bine cauti pe cineva diferit care sa te completeze, chiar si diametral opus, astfel incat relatia voastra sa se bazeze pe complementaritate, nu pe similaritate. Te-ai plictisi repede de cineva care sa-ti semene, pentru ca nu numai calitatile tale le are, ci si defectele tale. Mult mai bun e cineva care nu are nimic in comun cu tine, ca sa va uniti astfel fortele la un loc.

 

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

2015 , astrologie , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1628
Populația:
898 locuitori

Lencăuţi este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lencăuți și Verejeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Ocnița și la 221 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 898 de oameni. Satul Lencăuți a fost atestat documentar în anul 1628.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.