10 noiembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3180
Horoscopul pentru 10 noiembrie 2015
10 noiembrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 3180

Horoscopul pentru 10 noiembrie 2015

BERBEC

De ce te tot stresezi cu lucruri care nu ar merita deloc atentie? Sunt chestiuni atat de marunte incat nici nu ar merita timpul pe care il acorzi cu atata inversunare. Incearca sa tratezi unele aspecte cu mai multa indiferenta, pentru ca sunt realmente fleacuri! In loc sa consumi energie si timp pretios pentru aceste maruntisuri, mai bine folosesti aceleasi resurse pentru a incepe ceva nou, pentru a face un plan indraznet, pentru a crea ceva de care sa fii mandru, pentru ca sigur ai multe alte idei care asteapta sa fie transformate in realitate, daca nu ai risipi energia in directii inutile.

TAUR

Sa nu te lasi invins de contradictiile si furtunile incinse azi in jurul tau, pentru ca si ele au un rol! Te obliga sa te implici intr-o competitie cu mai mult curaj, cu mai multa incredere in resursele tale, si, chiar daca lumea se aliaza impotriva ta, nu e un semn ca ar avea ceva cu tine, ci ca parerile tale sunt controversate si analizate pe toate partile. Nu te deranjeaza sa faci valuri pe unde treci cu viziunea ta aparte de a privi unele lucruri, pentru ca ceea ce inventezi tu acum si suna ciudat, candva ar putea fi acceptat de toata lumea ca ceva absolut firesc, deci continua sa-ti pui in valoare originalitatea, creativitatea si spiritul avangardist, chiar daca vezi multi oponenti in preajma.

GEMENI

Azi poti avea o reala revelatie care sa-ti raspunda la o intrebare existentiala: ce am de facut pe aceasta lume? Poate te intalnesti cu o persoana cu imensa experienta de viata, cu o deschidere speciala spre alte dimensiuni ale existentei, cu o viziune spirituala asupra lumii, si poti primi astfel o scanteie de intelepciune. Ca e sub forma unui sfat oferit direct tie, ca e un cuvant pe care il prinzi de zbor pe strada sau ca e o carte pe care o citesti pe nerasuflate, simti ca inchei aceasta zi cu ceva mai bogat sufleteste decat ieri. Ai un puternic sentiment de fericire de parca tocmai ai gasit cheia la cea mai imbarligata problema de matematica! Foloseste-te de ceea ce tocmai ai primit: e pura inspiratie divina!

RAC

Esti eroul salvator al unei persoane care se simte blocata intr-un punct sensibil al vietii sale, dar aparitia ta e ca o portie de energie pentru inima lui extenuata. Tu ai darul de a-l alina, de a-l linisti, de a-l face sa vada si dincolo de agitatia in care se simte prins, oferindu-i un motiv de relaxare. Poate doar ii tii companie si il asculti cu inima deschisa, poate ii dai un sfat care are rolul de a-i alunga frica si nesiguranta, deci apropie-te azi de oamenii care au nevoie de un prieten aproape. Face parte din misiunea ta divina sa te dedici uneori acestor oameni, pentru ca tu gasesti cuvantul cel mai potrivit pentru a le readuce zambetul pe fata.

LEU

Succesul nu e doar un vis indepartat la care mai visezi din cand in cand, ci e atat de aproape si atat de palpabil incat ajunge doar sa intinzi mana sa-l atingi. Azi poti primi un sfat atat de bun care merita imediat pus in aplicare, fara sa mai stai pe ganduri, ca atare stai cu urechile palnie si cu ochii larg deschisi la oamenii care iti trec prin fata, la vorbele pe care le auzi, la tot ce se petrece in jurul tau, pentru ca dintre ele sigur sare iepurele bun si pentru ceea ce cauti tu in acest moment. Sunt chestiuni cat se poate de concrete, de tangibile, nu simple povesti frumoase sau promisiuni de viitor, ci ceea ce e mai bun pentru tine se intampla AICI si ACUM! Ce mai astepti, foloseste!

FECIOARĂ

Nu te lasa influentat de criticile si limitele pe care ti le impun cei din jurul tau. Ai alaturi de tine oameni care se tem de orice, de schimbare, de nou, de provocare, or tu esti intr-o pasa mult mai curajoasa! Daca nu ai tine cont de granitele stricte ale lumii in care traiesti, ai fi capabil de reale succese, deci lupta cu oprelistile care vin de pretutindeni, ca nu cumva sa-ti taie si tie elanul. Tu detii toate resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus cu singura conditie de a ramane imun sau surd la incercarile unora de a-ti pune bete in roate sau de a strecura frica in sufletul tau. Important e ce crezi tu!

BALANȚĂ

Te simti plin de energie, de parca ai renascut peste noapte, dar aceasta stare de bine si de lejeritate vine din interiorul tau. Ai reusit sa te debarasezi de o mentalitate care nu-ti face bine, de griji si temeri, de nesiguranta si stres, si descoperi dintr-o data ca, scotand aceste aspecte din minte si din vocabular, viata e de-a dreptul luminoasa si frumoasa! E exact atitudinea potrivita pentru a te simti din nou liber sa faci ce vrei, ca atare cauta o cale, poate chiar cu conotatii spirituale, care sa declanseze aceasta schimbare de optica. Mediteaza, retrage-te in forul tau interior si roaga-te, punandu-te pe tine insuti in centrul luminii!

SCORPION

Visezi frumos, dar acestea nu raman simple vise, ci tu chiar gasesti azi mai multe cai de a transforma visele in realitate. Ai sa descoperi ca uneori apar chiar mai multe directii la fel de bune de evolutie, ba chiar ai putea gasi o cale de a merge spre mai multe simultan, cu marea bucurie de a le vedea pe toate, intr-un final, implinite. Nu te opri la o singura directie de mers, cand tu ai atatea alternative la dispozitie, pentru ca un vis il naste pe altul, un succes il genereaza pe altul, si acelasi sentiment il ai si astazi: ca ai pornit cu incredere si bucurie spre un anumit scop si descoperi ca, pe parcurs, apar alte si alte niveluri ale planurilor tale care prin contur din ce in ce mai frumos!

SĂGETATOR

Esti implicat intr-un proiect care va avea rezultate excelente, dar nu ai ajuns inca acolo. Parca e un proces de coacere, pregatesti terenul pentru momentul cand vei incepe sa si culegi recolta. Trage tare, implica-te, investeste-ti toate resursele bune pentru acest proiect, pentru ca, la final, te asteapta lucruri palpabile, materiale, concrete. Nu e doar o munca pentru aplauze sau felicitari, ci se va solda cu un profit vizibil, pe care vei sti sa-l folosesti in beneficiul tau. Poate e o activitate fizica, lucrezi cu mainile, modelezi concret ceva care va deveni rodul muncii tale pe care il vei putea prezenta unui client ce va fi pe deplin satisfacut de munca ta.

CAPRICORN

In loc sa te inarmezi cu vointa de a-ti atinge visele, azi ai tendinta sa vorbesti despre dorintele tale cu pesimism, luandu-l pe nu in brate. Esti influentat de cei din jur, de parca azi ai atrage alaturi de tine doar oameni fricosi, lasi, care nu au curajul sa incerce nimic doar din cauza fricii de a esua. Nu de asemenea anturaj ai tu nevoie! Tu iti poti atinge visele, iti poti implini dorintele, dar nu cu asemenea tovarasi pesimisti alaturi care te vor trage mereu inapoi. Esti impresionabil, o stii, si daca-l vezi pe altul ca-ti spune ca el nu a reusit in ceea ce tu incerci sa atingi, ai fi capabil sa nici nu mai incerci nimic, spunand ca daca altul n-a reusit, nu poti nici tu. Ba da, poti, fiecare cu fortele sale!

VĂRSĂTOR

Desi nu te afli in cea mai dinamica si optimista companie, ceva din interiorul tau iti spune sa rezisti, pentru ca e o stare trecatoare. Esti influentat de anturaj, si azi parca atragi spre tine cei mai pesimisti, blazati si apatici oameni, ceea ce te poate afecta si pe tine in mare masura, dar faci totusi efortul sa te integrezi printre ei, simtind ca ai un rol in acest mediu. Probabil tu vei fi sursa lor de energie pozitiva, colacul ce ii va readuce pe linia de plutire, deci iti dai seama ce important esti pentru acesti oameni? Ei plang, tu zambesti catre ei, ei coboara, tu ii ridici dupa tine, deci nu aluneca si tu pe panta pe care merg acestia. Opune-te valului descendent!

PEȘTI

Ceva intervine in planurile care mergeau promitator inainte, dar te ia prin surprindere un mare hop. Nu te lasa doborat de el, solutii exista, totul e sa nu accepti acest impas ca pe un final de drum. Poate ti se cere doar o schimbare de atitudine, de sens, de optica in privinta proiectului la care iti aduceai contributia, semn ca nu ai pornit chiar cu cele mai eficiente mijloace la purtator. Faci o pauza, acum, revizuiesti strategia, si apoi o iei de la capat, cu alte forte si alte intentii. Dupa aceea lucrurile vor evolua mult mai bine, deci un punct critic acum poate fi chiar benefic, pentru ca trage un semnal de alarma ca nu ai ales, initial, directia cea mai buna. A doua oara da!

 

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

2015 , astrologie , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
942 locuitori

Zgărdeşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Zgărdeşti, Bondareuca și Ciofu. Localitatea se află la distanţa de 16 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 942 de oameni. Satul Zgărdești a fost menționat documentar în anul 1609.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.