12 octombrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 2858
Horoscopul pentru 12 octombrie 2015
12 octombrie 2015, 09:00 Caleidoscop views 2858

Horoscopul pentru 12 octombrie 2015

BERBEC

Argumentele contradictorii pe care trebuie sa le gestionezi azi te duc intr-un punct de iritare maxima, incat e normal sa rabufnesti la un moment dat. In loc sa privesti conflictele din jur ca pe un motiv de enervare, mai bine te-ai gandi daca nu cumva iti prezinta lucrurile dintr-o alta perspectiva. Poate pe moment esti tentat sa le respingi, sa nu tii cont de ele, dar mai tarziu s-ar putea sa le gasesti utilitatea. Nu refuza o idee doar pentru ca e complet diferita de a ta. Nu le stii tu pe toate si nici nu ai intotdeauna dreptate, deci coboara tonul si urechea la cel care iti ofera azi o informatie foarte buna.

TAUR

Nu stii incotro sa mergi, pentru ca ai mai multe directii la fel de interesante, dar stii cum se intampla de multe ori: cand fugi dupa doi iepuri nu prinzi niciunul. Dar se poate si altceva: din cate variante ai la dispozitie, sa nu fie buna niciuna si ar putea sa apara o alta, complet diferita pe care sa merite sa mergi. Incearca sa amani marile decizii pe altadata, pentru alta zi, pentru ca s-ar putea sa mai apara detalii pe parcurs si sa regreti atunci ca n-ai mai asteptat. Nu s-au terminat cautarile tale, inca, deci nu spune ultimul cuvant, deocamdata.

GEMENI

Nu esti singur in lupta ta cu problemele, chiar daca ti se pare ca s-au adunat o gramada de belele in calea ta. Poti atrage alaturi e tine pe cineva cu probleme similare si, pentru ca stii ca si el trece prin aceeasi situatie, formati o echipa mai puternica in doi. Nu trebuie sa va molipsiti unul pe altul de pesimism sau depresie, ci dimpotriva, sa va stimulati reciproc sa depasiti impasul. Sigur ca ti se pare ca rivalii sunt mai multi decat prietenii care sa simta prin ce treci, dar bucura-te macar ca ai pe cineva pe aceeasi lungime de unda cu tine.

RAC

Primesti azi un raspuns care face pace intr-o situatie cu mai multe directii diferite de interpretare. Chiar daca nu e un verdict pe deplin asteptat, tot e bine, pentru ca restabileste adevarul intr-o situatie din care ai avut ceva de suferit. Verdictul respectiv contine si unele conditii, nu primesti ceva pe gratis, si la primul impuls esti tentat sa spui ca nu-ti convine ce ai de oferit in schimb, dar vei vedea ca merita efortul. Accepta situatia cu incredere ca va fi spre binele tau, dar fii constient ca pacea nu se poate restabili fara sa dai si tu ceva de la tine. E un tribut pe care fiecare din tabere implicate il va da pentru a se ajunge la o rezolvare!

LEU

Muncesti cu pasiune, pe deplin implicat in ceea ce vrei sa obtii. Ambitia ta creste pentru ca e in joc imaginea ta si ai dori sa lasi o impresie ireprosabila. Demonstrezi, prin tot ceea ce faci, ca esti un expert in domeniul tau de activitate, un specialist desavarsit, un am perfect competent si total potrivit pentru rolul pe care il joci cu talent si succes. Ce iese azi din mainile sau din mintea ta merita nota zece cu felicitari, si asta numai pentru ca iti pui in joc toate resursele pozitive, tot ce ai tu mai bun in tine, fara a astepta nimic in schimb decat propria satisfactie. iubesti ceea ce faci, nu te plangi de piedici sau de lipsuri, ci reusesti sa pui in valoare cat de bun esti in ceea ce faci, si nu cat de greu iti este!

FECIOARĂ

Ai motive sa fii multumit de tine, de felul cum evolueaza lucrurile, pentru ca apar detalii care contribuie si ele la succesul proiectului la care iti aduci contributia. Ai suficienta rabdare sa ajungi la roadele visate, pentru ca esti constient ca esti abia pe parcurs, ca mai e cale lunga pana ce culegi toata recolta, dar cat timp vezi cu ochii tai cat de multe cai converg catre acelasi scop final, ai incredere in visul tau si astepti oricat ar mai dura. Aduni informatii noi, documente necesare, resurse concrete, poate si bani, si le pui pe toate in slujba acelui mare tel de la care ai asteptari imense. Esti pe drumul cel bun!

BALANȚĂ

Nu te astepta la rezultate iesite din comun, pentru ca ziua poate sa-ti ofere foarte multe lucruri frumoase, daca nu ridici stacheta prea sus. Daca tu pretinzi doar miracole si evenimente speciale, acoperite intr-un ambalaj sclipitor, s-ar putea sa nu apara asa ceva si sa vezi in jur ceea ce nu ai, in loc de ceea ce totusi ai primit. Coboara pretentiile la un nivel normal, pentru ca atunci vei avea mai multe motive de bucurie si de satisfactie, decat daca ti-ai stabili un unic tel mult prea inalt pentru resursele tale actuale. Poti urca spre marele succes pas cu pas, etaj cu etaj, deci mai bine iti propui rezultate intermediare care te vor duce spre telul maxim, candva!

SCORPION

Apare o perspectiva noua care pe altul l-ar entuziasma, dar nu si pe tine. Ramai foarte precaut in fata noului, pentru ca nu esti sigur ca duce intr-o directie atat de buna pe cat pare. Pacat, ai putea rata o sansa excelenta daca lasi indoiala sa te conduca, pentru ca daca ai lasa un pic lucrurile la voia intamplarii, ai putea avea parte de reusite grozave. Daca spui nu de la primele semne, sansa va trece pe langa tine si nu vei sti sa profiti de ea, descoperind prea tarziu cat de buna era, poate atunci cand vei vedea ca altcineva beneficiaza de acea ocazie minunata!

SĂGETATOR

Viitorul ti se prezinta acum intr-o lumina noua, de parca ti s-au largit orizonturile, mintea ti s-a luminat, inima ti s-a umplut de optimism, si datorita acestor resurse minunate la care ai acces, vezi lucrurile cu totul diferit. Esti entuziasmat de ceea ce se prefigureaza in fata ochilor si vrei sa faci pasi mari spre scopul ales. Uneori e bine sa accepti principii noi de viata, solutii originale, idei creative, diferite decat toate cele pe care te-ai bazat inainte, pentru ca o noua viziune te poate propulsa spre teluri mult mai interesante. Accepta noutatea din mers si pune in aplicare tot ce descoperi.

CAPRICORN

Esti mult prea atasat de trecut, dar In loc sa scoti de la naftalina amintirile placute si stimulative, care sa te incarce acum de curaj si incredere, tu zgandaresti foste rani sau vorbesti despre vechi situatii neplacute pe care le credeai uitate, dar iata ca nu le-ai sters inca din gand. Poate e un moment bun sa repari ceva, dupa luni sau ani de suferinta, pentru ca privesti spre trecut cu un dram de revolta si esti gata sa restabilesti. cumva, echilibrul firesc cu privire la cele intamplate candva. Arunca o privire peste umar cu realism, ca sa intelegi cum s-a ajuns aici si sa descoperi ce poate fi reparat retroactiv.

VĂRSĂTOR

Pornesti intr-o noua aventura, dar lucrul pe care il apreciezi cel mai mult e ca esti insotit de persoane care pot pune si ele umarul la ceea ce doresti sa atingi. Nu te astepta la un succes imediat, calea poate fi lunga si anevoioasa, dar cat timp esti atat de bine sustinut si incurajat de pe margine, nimic nu este imposibil. Esti foarte curios incotro merge acest demers nou, te implici trup si suflet cu multa pasiune, si vezi cu ochii tai ce bine evolueaza totul datorita ajutoarelor care vin de la cei care au incredere in drumul tau. Sustinut si stimulat, totul merge mult mai bine.

PEȘTI

Ai impresia ca s-a aliat un intreg grup de persoane impotriva ta, care vor neaparat sa te dea la o parte, numai ca ei nu-si dau seama ca nu le merge atat de usor conspiratia. Esti, cel putin acum, mai puternic decat ei, mai sigur pe tine, cu o mai mare incredere in fortele proprii, ceea ce de obicei nu se intampla, dar probabil ai un as in maneca de care vei profita la momentul oportun pentru a-ti inlatura rivalii. Degeaba fac ei pact de coalizare impotriva ta si zambesc rautacios ca te vor invinge, pentru ca esti, de departe, mai sigur pe pozitie, gata sa lupti pentru drepturile tale.

Sursa: www.acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
5000 locuitori

Carmanova este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Fedoseevca, Carmanova, Cotovca și Mocearovca. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Grigoriopol și la 67 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010 populaţia satului constituia circa 5000 de oameni. Satul Carmanova a fost menționat documentar în anul 1806 cu denumirea Neidorf.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.