04 octombrie 2015, 12:20 Caleidoscop views 14262
Frumoasa moldoveancă care va reprezenta Moldova la Miss Grand International din Thailanda
04 octombrie 2015, 12:20 Caleidoscop views 14262

Frumoasa moldoveancă care va reprezenta Moldova la Miss Grand International din Thailanda

Bianca Mihalache este tânăra care ne va reprezenta țara în cadrul competiției internaționale pentru titlul Miss Grand International, care va avea loc în Bangkok, în perioada 04 – 26 octombrie 2015.

Bianca are 19 ani și este studentă în anul II la Facultatea de Business și Turism din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

"Este o mare onoare și un privilegiu pentru mine să reprezint Moldova într-o competiție de o asemenea amploare. Cu această ocazie, îmi doresc să arăt lumii întregi ce țară frumoasă este Moldova, o țară mica, dar cu un valoros patrimoniu turistic, cu o cultură bogată, tradiții și folclor, unde oaspeții sunt întotdeauna bineveniți și cu siguranță vor reveni dupa ce vor gusta din bucatele tradiționale moldovenești și din asortimentul bogat de vinuri de calitate. Aceasta este șansa mea de a arăta tuturor că poți atinge orice culmi atâta timp cât îți dorești suficient de mult. Îmi voi reprezenta și promova țara cu mândrie și responsabilitate", a declarat Bianca.

Toți moldovenii sunt invitați să urmărească evoluția Biancăi din perioada 04 – 26 octombrie, vizitând pagina oficială de Facebook - Miss Grand International Moldova 2015, unde vor apărea toate noutățile.

Sursa: www.allfun.md

Cuvinte cheie:

concurs , Miss , frumusete

Comentarii

 (1)
  • #1 OTMOPO3OK Răspunde Citează selecţia
    Молдавская красавица, которая "БУДУТ" представлять нашу страну...
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1877
Populația:
50 locuitori

Cot este un sat din cadrul comunei Cuhneşti, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Glodeni și la 168 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 50 de oameni. Satul Cot a fost menționat documentar în anul 1877.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.