17 august 2015, 17:07 Caleidoscop views 8832
Cum arată femeia perfectă în 18 țări (FOTO)
17 august 2015, 17:07 Caleidoscop views 8832

Cum arată femeia perfectă în 18 țări (FOTO)

Cum arată corpul perfect? Depinde pe cine întrebi și în ce țară locuiești. Un proiect inedit a dezvăluit cum arată femeia ideală, conform standardelor de frumusețe din 18 state diferite.

Compania britanică Superdrug Online Doctors a lansat aceast proiect intitulat "Percepții ale prefecțiunii" ("Perceptions of perfection"), în care apar 18 imagini cu aceeași femeie, editate cu programul Photoshop. Superdrug a angajat designeri din țări diferite pentru a edita pozele, în așa fel încât să reflecte standardele de frumusețe specifice acelui stat, potrivit Huffington Post.

"Percepțiile despre frumusețe și perfecțiune au un impact cultural puternic asupra femeilor, dar și a bărbaților. Scopul acestui proiect este atingerea unei înțelegeri mai profunde a standardelor nerealiste de frumusețe și cum influențează acestea femeile din lumea întreagă", se arată în comunicatul companiei Superdrug Online Doctors.

Designerii au editat tot, de la mărimea taliei, la pantofi sau culoarea părului, pentru a arăta cum este văzut corpul ideal în acea țară. Rezultatul este cu adevărat inedit și oferă o viziune clară a standardelor de frumusețe ale fiecărei culturi în parte.

Iată cum arată femeia ideală în 18 țări

Sursa: www.click.ro

Cuvinte cheie:

femei , frumusete

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
258 locuitori

Cucuieţii Noi este un sat din cadrul comunei Alexăndreşti, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Rîșcani și la 195 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de oameni. Satul Cucuieţii Noi a fost atestat documentar în anul 1878.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.