06 august 2015, 11:20 Caleidoscop views 9841
Cine sunt cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood
06 august 2015, 11:20 Caleidoscop views 9841

Cine sunt cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood

Actorul Robert Downey Jr, ocupă primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood, pentru al treilea an consecutiv. Vedeta a înregistrat, în acest an, venituri de 80 de milioane de dolari din producţiile în care a jucat. Pelicula "Avengers: Age of Ultron" i-a adus actorului cei mai mulți bani.

Pe locul doi s-a clasat Jackie Chan, în vârstă de 61 de ani, care a câştigat 50 de milioane de dolari. Vedeta s-a filmat în producţii realizate la Hollywood, dar şi în China.

Top trei este completat de Vin Diesel. În ultimul an, el şi-a adăugat în conturi 47 de milioane de dolari. Veniturile sale se datorează, în special, succesului răsunător pe care l-a înregistrat pelicula "Fast and Furious 7".

Actorul Bradley Cooper pierde o poziție și se clasează pe locul patru. În ultimele 12 luni, el a venit mai bogat cu 41,5 milioane de dolari.

Urmează Adam Sandler și Tom Cruise care au câștigat și ei sume generoase de41 și, respectiv, 40 de milioane de dolari.

Revista Forbes realizează acest top în fiecare an, în baza veniturilor declarate de manageri, producători şi agenţi.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

actori , top , Forbes

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1875
Populația:
135 locuitori

Greceni este un sat din cadrul comunei Burlăceni, raionul Cahul. Satul este situat la distanța de 58 km de orașul Cahul și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 135 de oameni. Localitatea Greceni este atestată documentar în anul 1875, fiind înființată pe lîngă o stație de cale ferată.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.