22 iunie 2015, 08:00 Caleidoscop views 5101
Horoscopul pentru 22 iunie 2015
22 iunie 2015, 08:00 Caleidoscop views 5101

Horoscopul pentru 22 iunie 2015

BERBEC

Muncesti mult, dar, desi agenda ta e incarcata, ai norocul de a gasi de fiecare data persoanele potrivite care sa participe la proiectele tale. Bati la usa potrivita, ti se raspunde amabil fara a fi amanat sau trimis la plimbare, si, intr-o atmosfera atat de constructiva, ajungi repede la scopurile propuse. E chiar o placere sa muncesti cand ai la dispozitie toate resursele si mijloacele de care ai nevoie si, mai ales, gasesti in toane bune pe toti cei care joaca un anumit rol in proiectele tale. Daca i-ai gasi ocupati sau nervosi, rezultatele ar intarzia sa apara.

TAUR

Doua aspecte stau la baza marilor succese, rabdarea si increderea. Daca simti ca-ti lipsesc, invata sa le educi. Fiecare eveniment de pe parcursul acestor planuri au acest rol: de a-ti mai domoli tie graba si de a-ti alunga temerile sau suspiciunile. De ce te indoiesti de ceea ce te asteapta la final? Stii bine ca ai reusit lucruri si mai marete, cu alte ocazii, ca atare adu-ti aminte de acele succese din trecut si gandeste-te ce anume le-a generat. Nu cumva tot increderea deplina si rabdarea de a evolua pas cu pas pana la victoria finala? Ba da, deci scoate de la naftalina, din nou, aceste resurse: le ai, foloseste-le!

GEMENI

Cei care apeleaza azi la tine au nevoie de capacitatea ta de a analiza lucrurile profund, serios, pe toate fetele, pentru a oferi o concluzie justa si impartiala. Joci rol de negociator sau arbitru intr-o situatie cu mai multe directii de interpretare, dar tu esti cel care vede cel mai bine lucrurile de pe margine si esti capabil sa le oferi tuturor o viziune limpede si corecta. Esti incantat sa vezi ca lumea tine cont de sfaturile tale si ca preia informatiile tale ca pe litera de lege, semn ca ti se apreciaza judecata, inteligenta si intelepciunea. Multi au ceva de invatat azi de la tine!

RAC

Nu te lasa coplesit de starea emotionala fragila care iti da tarcoale. Poti depasi cu brio aceasta stare de teama, aproape inexplicabila, cu o gluma, cu o atitudine joviala si vesela, indiferent de ce se petrece in jur. E ceva nevazut care te retine sa zambesti si sa fii tu cel jucaus si pus pe sotii, de parca ti-ar fi teama sa nu faci vreo gafa, dar nu ai motive de ingrijorare. Tu ai intotdeauna solutii, chiar si in cele mai fragile situatii, pentru ca tu spui intotdeauna: da, se poate! Nu te mai gandi la pericole nevazute sau riscuri inexistente, si treci peste toate cu un suras pe fata!

LEU

Ca sa ajungi cel la care visezi sa devii intr-o zi, trebuie sa pornesti intr-o calatorie. Destinatia poate nu e inca foarte precisa, stii doar ca exista un traseu de parcurs pana acolo. Esti dispus sa pornesti in aceasta calatorie cu interes, cu dorinta de e evolua, de a deveni mai bun, totul e sa ai curajul sa iei bilet la trenul cel mai adecvat pentru dorintele tale. Trenul e deja in gara? Atunci e si mai bine, semn ca ti-ai stabilit deja un parcurs si nu mai e nevoie decat sa pleci la drum. Lasa-te purtat de calatoria in sine, pentru ca fiecare statie, fiecare halta, fiecare schimbare de macaz are rostul sau, dar, cat timp esti in acel tren, fii convins ca esti pe drumul cel mai bun spre o transformare majora.

FECIOARĂ

Spune si altora prin ce ai trecut pana ai ajuns la nivelul actual, pentru ca pot invata si ei din eforturile altora. Nu a fost o ascensiune lina, ci una plina de hopuri si amanari, dar pe care le-ai depasit cu brio. Daca tot ai trecut peste toate cu succes, impartaseste-le si solutiile la acest gen de piedici. Nu te incapatana doar sa-i avertizezi ca exista si sa nu le dai si sfaturile de rigoare cum sa le rezolve, pentru ca ar fi o mare dovada de egoism. Daca tot ai reparat problema, ce te costa sa le dai si cateva informatii ajutatoare celor care urmeaza sa iti repete experienta? Nu esti singurul in aceasta situatie.

BALANȚĂ

Azi simti nevoia sa te retragi un pic din iuresul lumii, si cea mai potrivita activitate ar fi... bucataria. Esti mult mai preocupat de alimentatia familiei tale, de aceea vei calatori cu gandul prin zone de informatie care te pun la curent cu acest domeniu. Incerci retete noi, adopti un regim nou de viata, renunti la un aliment care nu-ti prieste, discuti cu familia despre posibilitatea de a introduce alte componente in hrana de zi cu zi, deci aspecte care tin de sanatatea ta si a familiei tale pornind de la ceea ce consumati. Nu te deranjeaza deloc postura de gospodina perfecta, sau, daca esti barbat, vei avea si tu aceeasi atractie spre gastronomie, sau macar spre a face cumparaturile casei.

SCORPION

Este vremea rezolvarii unor probleme mai vechi in cuplu ce au avut la origine tentative de infidelitate, adevaruri ascunse sau gesturi incorecte din care unul sau altul dintre parteneri a avut ceva de suferit. E bine sa va recunoasteti fiecare greseala si sa luati masurile necesare pentru a restabili ordinea justa, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, adevarul tot iese la iveala. Nu puteti trai mai departe in minciuna sau in amagire, ci mai bine spuneti lucrurilor pe nume si echilibrati balanta in relatia voastra.

SĂGETATOR

Nu ai alaturi de tine persoanele cele mai potrivite pentru ceea ce intentionezi sa realizezi, ci atragi doar persoane sensibile, slabe, suspicioase, care resping orice. Chiar daca reusesti sa-i chemi alaturi de tine cu un anumit scop, ei sunt cei care te vor trage mereu inapoi, pentru ca intotdeauna au ori o indoiala care-i macina, ori critica toate propunerile tale, ori se tem sa si incerce ceva, convinsi ca oricum nu va iesi nimic bun din asta. Mai bine te-ai descurca singur decat cu asemenea tovarasi negativisti, ca atare iesi din mediile in care cuvantul de ordine e: nu! Dar nici nu ofera alta varianta in schimb!

CAPRICORN

Daca nu ai prea multi companioni in drumul tau catre scopul cel mai mare, nu te teme si nici nu bate in retragere. E semn ca poti ajunge acolo unde ti-ai propus si de unul singur si cu atat mai mare va fi satisfactia ta finala daca ai reusit singur! Mergi mai departe, chiar daca te simti izolat, dat la o parte, ocolit de altii. Asta pentru ca esti diferit de ei si nimeni nu-ti intelege deocamdata alegerile. Intotdeauna exista un pionier in toate, un deschizator de drumuri, drumuri pe care vor merge si altii candva, dar acum, la inceput, cand se asteapta mai intai dovezi ca sensul duce undeva. De obicei primul explorator merge singur, deci ai rabdare: vor prinde incredere si vor veni dupa tine, dar acum, la prima intrare in hatisul padurii, inaintarea e dificila.

VĂRSĂTOR

Cine spune ca, de la o varsta, nu mai ai de invatat? Toata viata e un studiu continuu, ca atare nu te opri din intrebat, din explorat, din invatat! Si azi apare o situatie din care ai enorm de aflat si iata inca o experienta acumulata, pusa acolo, deoparte, in bagajul tau de informatii si cunostinte folositoare. Esti de acord ca nu trebuie niciodata sa ii inchizi mintea, urechile si inima pentru ca, din tot ce intalnesti clipa de clipa in calea ta, mai descoperi ceva util de pastrat in memorie. E o placere sa fii inca elev la scoala vietii!

PEȘTI

Faci echipa foarte buna cu persoana iubita, dar, indiferent din ce tabara faci parte - adica esti ea sau el - trebuie sa accepti faptul ca azi femeia este capul tuturor actiunilor interesante. Femeia trebuie sa spuna incotro e mai bine sa mergeti impreuna, deci las-o pe reprezentanta sexului frumos sa-ti exprime parerea, pentru ca are cea mai buna solutie pentru cuplul vostru. Mama sau sotia este azi in centrul tuturor actiunilor pozitive, din care fiecare membru al familiei are de castigat sau de invatat. Daca femeia esti tu, fa un pas in fata si spune mai clar ce intentii sau dorinte ai, atragandu-i si pe cei dragi in proiectele tale.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

2015 , horoscop , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
4240 locuitori

Ermoclia este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Ermoclia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ștefan Vodă și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4240 de oameni. Satul Ermoclia a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.