19 iunie 2015, 19:00 Caleidoscop views 2659
Horoscopul pentru 20 iunie 2015
19 iunie 2015, 19:00 Caleidoscop views 2659

Horoscopul pentru 20 iunie 2015

BERBEC

Familia, prietenii, anturajul apropiat sunt sursa principala de energie pozitiva catre succesele acestei zile. Daca ai vasli singur spre ceea ce ti-ai propus, roadele ar intarzia sa apara, pentru ca iti lipseste stimulentul puternic de pe margine. Ca sa nu-i dezamagesti, vei face tot ce-ti sta in putinta sa atingi acele scopuri. E o placere sa vezi entuziasmul lor, care te molipseste si pe tine! Cand ii vezi pe ceilalti atat de implicati si de dornici de succes, parca te concentrezi si tu mai bine catre ceea ce ai de facut.

TAUR

Nu esti in apele tale, dar ai norocul de a chema alaturi de tine oameni care iti inspira incredere si te ajuta sa tii sub control emotiile negative. Daca esti in impas, fa o vizita unui frate mai mare sau cere sfatul superiorilor tai, pentru ca nu e o rusine sa nu stii ce sa faci in unele momente. Ei au trecut deja prin situatii similare si ar sti ce sa-ti spuna ca sa treci si tu de acest hop. Nu incerca sa le faci pe toate de unul singur, pentru ca azi primesti solutia de la altii. Alege compania oamenilor maturi, a celor cu multa experienta de viata si asculta sfaturile lor, pentru ca ei iti transmit solutii concrete la problemele cu care te confrunti.

GEMENI

Nu te poti intelege cu reprezentantii generatiilor aflate la distanta mai mare fata de tine. Coboara un pic stacheta si lasa atitudinea aceasta batoasa pentru altii, nu pentru cei care iau totul ca pe o joaca! Mai destinde-te si tu un pic. Te comporti ca un om cu experienta, serios, sobru, cu scaun la cap, si nu apreciezi atitudinea superficiala si jucausa a celor tineri. Nu fi atat de rigid, pentru ca o alura de acest gen poate genera ironii, chiar si o atitudine nepoliticoasa la adresa ta. Adu-ti aminte ca au fost si tu ca ei, ai fost si tu tanar si nici tu nu ai privit lucrurile de la nivelul varstei tale actuale.

RAC

Lucrurile sunt mult mai usoare decat ai fi tentat sa le vezi, dar adu-ti aminte ca ai dreptul sa ceri, sa speri, sa astepti de undeva solutii. Nu inseamna ca ti se ofera pe gratis sau pe tava, ca intr-un miracol, ci doar e vremea sa spui: vreau! Permite-ti un moment de liniste totala, eventual in izolare si liniste, pentru a te gandi la ce vrei tu cel mai mult in acest moment. E nevoie, uneori, de un dialog direct cu Dumnezeu pentru a-ti aduce, mai intai, tu aminte care sunt dorintele tale in acest moment. Poate ai uitat sa ceri, poate ai uitat sa ridici ochii de la cararea pe care mergi, mai sus, catre orizont si apoi catre ceruri, pentru ca te-ai lasat doborat de griji care nu te reprezinta.

LEU

Nu mai e decat o chestiune de zile sau de saptamani pana vei ajunge acolo unde ai visat, dar nu renunta la lupta acum, cand esti atat de aproape. E foarte motivant sa vezi ca telul pentru care muncesti cu atata sarg este din ce in ce mai bine conturat la orizont. Daca micsorezi ritmul inainte de finish, s-ar putea ca rezultatele sa nu fie chiar cele scontate si ai putea da rasol, doar pentru ca ai obosit sau nu mai esti la fel de bine stimulat. Interesul tau trebuie sa ramana ridicat, energia la cote maxime, deci nu deveni comod tocmai acum, cand esti pe ultima suta de metri! Lupta, nu te lasa!

FECIOARĂ

Cineva iti arata o cale care merita valorificata din plin, cu incredere, dar cum nu ai inca toate informatiile, te lasi un pic dus de val, ca sa vezi totusi incotro duce acest nou sens. Lasa-te ghidat de el, pentru ca are o idee buna ce va duce intr-o directie benefica tie. E un sfat avizat, un ajutor binevenit, o solutie salvatoare pentru tine, ca atare trebuie s-o accepti cu inima si cu mintea deschise, fiind exact raspunsul pe care-l asteptai pentru clarificarea anumitor aspecte din viata ta. Fii recunoscator pentru portita deschisa! Azi se confirma cel mai bine proverbul: prietenul la nevoie se cunoaste.

BALANȚĂ

Primul pas pentru a porni cu succes intr-o directie noua e sa fii tu suta la suta convins ca e calea cea buna pentru tine. Dupa un astfel de proces de auto-convingere, vei descoperi in tine toate resursele necesare unui progres rapid catre scopul pe care ti l-ai propus. Accepta-te asa cum esti, si fa un pas in fata, cu incredere deplina in ceea ce esti, crezand cu tarie ca esti cel mai bun, cel mai frumos, cel mai grozav! Nu-ti mai gasi defecte si lipsuri, nu te mai privi in oglinda cu ochi critic, ca pe cel mai mare inamic al tau, ci incepe sa te apreciezi mai mult, sa-ti scoti in lumina calitatile, pentru ca sunt net superioare si merita valorificate din plin.

SCORPION

Viitorul e foarte generos in oferte pentru tine, incat ai avea chiar si mai multe variante la fel de interesante de ales si nu stii foarte clar pe care s-o alegi. Daca vei incerca sa joci pe doua planuri simultan, s-ar putea sa nu iasa bine nici unul, dar nici sa alegi o cale si tu sa ramai obsedat de cealalta (ce-ar fi fost daca alegeam planul B?) nu e in avantajul tau. Greu de crezut ca te vei putea folosi de toate in mod egal, deci trebuie sa depui un oarecare efort acum, ca sa alegi doar una dintre caile asupra careia sa te concentrezi serios dupa aceea. Daca tot te-ai decis, mergi pe calea aleasa si du la indeplinire sarcina asumata. Va iesi foarte bine!

SĂGETATOR

Piedica de care dai in planurile tale pare a fi, pe moment, imposibil de trecut, incat ar fi bine sa nu consumi inutil resurse de energie doar pentru a demonstra ca poate fi depasita. Indiferent in ce plan al vietii resimti acest mare hop, nu trebuie sa-l iei ca pe un esec, ci ca pe o provocare de a-ti incerca fortele in cu totul alta directie. Din pacate, e o usa complet blocata dincolo de care nu se mai afla nimic, deci mai bine ai abandona aceasta cale si te-ai apuca de altceva. S-ar putea ca planul de rezerva pe care il incepi sa fie mai bun decat cel care nu mai duce unde vrei!

CAPRICORN

A fost nevoie de o analiza atenta si profunda pentru a ajunge la final, si nu mai dai dovada nici de impulsivitate, nici de nerabdare, ci le faci pe toate cu calm si cumpatare, constient de greutatea acestui moment. Ba chiar ti-e si putin teama sa exprimi ultimul cuvant, ca nu cumva sa deranjezi pe cineva, sa superi, sa iriti, preferand parca sa mai lasi timpul sa treaca si sa se clarifice lucrurile mai bine. Cu multa intelepciune si fara pic de graba, poti extrage azi o concluzie foarte utila pentru planurile ajunse in impas. Ai curajul raspunderii si spune ce ai decis!

VĂRSĂTOR

Azi se pot cladi relatii, se pot scrie povesti de amor, se pot trasa directii de viitor in iubire, deci lasa-te dus de val si iubeste cu toata fiinta ta. Discutiile pe care e ai acum cu o persoana de sex opus au o conotatie speciala, de parca l-ai simti pe Cupidon ca survoleaza zona. Nu e un joc, e ceva extrem de serios, tocmai de aceea incearca sa nu-ti pierzi complet luciditatea din cauza fluturilor din stomac! Daca asteptai iubirea in viata ta, fii foarte atent la imprejurarile de bun augur ale acestei intalniri, pentru ca de aici s-ar putea naste o relatie cu adevarat importanta. Multi isi pot intalni acum jumatatea predestinata, altii iau decizii cat se poate de mature si de intelepte cu privire la viata lor sentimentala.

PEȘTI

Nu comoditatea sau obisnuinta, nici pasivitatea sau teama sunt resursele care trebuie sa te conduca acum, ci curajul de a aprinde scanteia din care sa se nasca mai apoi actiunea. Nu are rost sa tii cu dintii de o situatie din care stii si tu prea bine ca nu mai ai nimic de invatat sau de castigat. Chiar daca uneori te opui schimbarii, vine vremea cand trebuie sa spui: pana aici! Un astfel de moment a venit acum, pentru ca te trezesti singur dintr-o stare de amortire si iti dai seama ca numai de tine depinde schimbarea. E timpul sa iesi din acest punct inert, sa alegi tu o noua directie spre care sa mergi, deci rupe-te de ceea ce te tine pe loc si ia startul spre succes!

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
7570 locuitori

Corjeuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Corjeuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Corjeuţi este situat pe rîul Lopatnic, la o distanță de 25 km de oraşul Edineţ, la 21 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 7570 de oameni. Prima atestare documentară a satului Corjeuţi din ţinutul Hotin datează din anul 1618.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.