02 iunie 2015, 08:03 Caleidoscop views 3293
Horoscopul pentru 2 iunie 2015
02 iunie 2015, 08:03 Caleidoscop views 3293

Horoscopul pentru 2 iunie 2015

BERBEC

Daca ti-ai luat candva angajamentul fata de cineva ca vei interveni in ajutorul lui la un moment dat, adu-ti aminte de promisiune si tine-te de cuvant. Tu oricum esti un om foarte corect care-si indeplineste intotdeauna legamintele, dar de data aceasta e posibil sa nu fie tocmai usor pentru tine sa duci la capat ce ai promis. Totusi, pentru ca esti om de cuvant, vei lasa la o parte activitatile tale urgente si vei pune umarul in solutionarea problemei celuilalt. Inca o misiune indeplinita pentru tine, meriti felicitari, dar te va motiva fantastic recunostinta pe care o vei citi in ochii celui care a beneficiat de ajutorul tau. Nu te intreba, insa, daca altii ar face la fel pentru tine...

TAUR

Arunca o privire in urma, pentru ca undeva in trecut se afla cheia problemei cu care te confrunti astazi. Data trecuta ai rezolvat totul foarte bine, deci ajunge doar sa-ti aduci aminte cum s-au rezolvat toate atunci si sa repeti reteta de odinioara. Tot in trecut se afla un eveniment cu care te mandresti inca, pe care probabil nu l-a aflat toata lumea, ca atare e bine uneori sa mai treci in revista propriul palmares, ca sa stie toti cu ce te lauzi. De fapt nici nu e lauda de sine, ci e o simpla informare a celor din jur cu privire la reusitele tale de altadata si care pot conta si acum.

GEMENI

Intalnirea de astazi aduce lumina in viata ta, de parca ai cunoaste exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problema. Mesajul transmis de cel care iti iese astazi in cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia sa discuti. Printre ele se afla un potential prieten sau o posibila iubire, dar numai de tine depinde cum profiti de ocazia care se iveste. Culmea, nu e unica, ai atat de mult noroc incat, daca nu profiti azi de sansa, ti se va mai arata si a doua oara, dar, daca esti deja la a doua incercare, trebuie sa pui acum, repede, mana pe sansa!

RAC

Ai tendinta de a trece in revista prea mult lucrurile care n-au mers bine in viata ta. Parca faci o lista a insucceselor si ghinioanelor, si nu e deloc bine! Priveste spre cel care ai fost pana mai ieri cu ingaduinta, iarta-ti propriile erori si iarta-i si pe altii, pentru ca nu vei atinge cele mai inalte varfuri spre care tinzi daca porti dupa tine mereu o povara de emotii negative. Daca reusesti sa inchizi acel capitol pe care nu-l poti accepta, vei fi un om fericit: vei vedea ca dintr-o data prinzi aripi si poti zbura incotro vrei tu, deci descatuseaza-te de ura, de resentimente, de vechi motive de suparare si nefericire. Nu mai au nicio importanta acum!

LEU

Finalul la care ai ajuns nu te bucura deloc, pentru ca nu este rezultatul pe care l-ai visat. In loc sa stai si sa cauti unde ai gresit si ce se mai poate salva, te lasi influentat de anturajul nefast si aluneci incet spre depresie. Lupta cu aceasta stare, poate mai ai ceva de facut la proiectul impotmolit, dar, daca te lasi coplesit de supararea generala care pluteste in jur, fii sigur ca va fi un esec categoric. Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influentele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alaturi de tine oameni si mai tristi, si mai pesimisti, si mai impovarati de probleme decat tine si care te pot trage in jos dupa ei.

FECIOARĂ

Nu poti trece la etapele urmatoare, pentru ca o actiune inceputa mai demult a ramas nerezolvata si iti cere de urgenta sa te ocupi si de ea. Este un moment bun sa arunci o privire inapoi, la activitati abandonate in trecut, deoarece acum detii resursele necesare pentru a le duce la capat cu brio. Fa ordine prin restante, prin datorii, prin chestiuni ramase neincheiate, pentru ca abia dupa aceea te vei putea concentra cu succes la ce va veni. Nu te poti ocupa de chestiuni noi cat timp cari dupa tine atatea treburi ramase in aer.

BALANȚĂ

Regreti lipsa de cumpatare de care ai dat dovada cu ceva timp in urma, pentru ca ai aruncat, absolut inutil, niste bani pe fereastra. Ai crezut ca vei face fata unor cheltuieli mai mari, te-ai bazat pe un ajutor financiar sau pe o suma de bani demult promisa, or nimic din toate acestea nu s-a materializat si acum iti dai seama ca te afli pe un teren sensibil. Cantareste mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru ca nu stai prea bine cu banii ti orice eroare poate dezechilibra major bugetul si poti trece de la plus la minus pe nesimtite.

SCORPION

Munca ta a ajuns intr-un impas in care esti nevoit sa stai si sa chibzuiesti o vreme incotro e mai bine sa mergi. Ambele variante pe care le ai la dispozitie au si avantaje si dezavantaje, tocmai de aceea ti-e atat de greu sa o alegi pe una din ele. Ar fi imposibil sa incerci sa le duci pe amandoua dupa tine, deci, vrei, nu vrei trebuie sa alegi totusi una! Chiar daca te decizi asupra uneia dintre directii, mereu vei ramane cu gandul la cealalta punandu-ti intrebarea ce-ar fi fost daca alegeai invers? Asuma-ti decizia si nu te mai gandi la alternative tardive.

SĂGETATOR

Nu te lasi furat de iluzii, asa cum te-ar incuraja cei din jur, pentru ca tu privesti lucrurile cat se poate de lucid, doar prin prisma ratiunii. Chiar daca unii iti vor reprosa ca nu ai curaj sa visezi si ca te bazezi numai pe realitate, esti de parere ca e mai sanatos sa pastrezi contactul cu realitatea si sa nu construiesti castele de nisip. Vor veni si momente cand vei lasa fantezia sa zburde in voie, dar nu si azi, cand respingi povestile aiuristice ale companionilor tai care viseaza lucruri imposibile. Le-o spui cu un dram de severitate incat le-ai putea taia creanga de sub picioare.

CAPRICORN

Esti extrem de ocupat iar contactul cu lumea este foarte aglomerat, fiind intr-o continua agitatie toata ziua. Nu-ti propune azi deplasari la distante foarte mari, pentru ca nu detii toate resursele pentru a face fata unor calatorii mai lungi. Mult mai potrivite ar fi deplasarile scurte, prin imprejurimi, pentru ca e nevoie de tine repede inapoi acasa. Chiar daca esti deja la drum, vei descoperi ca apar tot felul de situatii nedorite care nu te lasa sa calatoresti conform planurilor facute de acasa, si ori esti nevoit sa stai pe loc, ori sa-ti modifici traseul din mers.

VĂRSĂTOR

Ai alaturi de tine un om cu care ai o relatie cu totul speciala. Parca va cunoasteti de-o viata, ba chiar mai mult de atat, parca relatia voastra trece dincolo de actuala existenta. Va cunoasteti atat de bine unul pe altul, ganditi la fel, reactionati la fel si va completati de minune. El este ceea ce nu esti tu si invers, deci, daca va puneti amandoi la un loc resursele, ar putea iesi lucruri nemaipomenite. Lupta pentru a pastra aceasta relatie puternica si vie, pentru ca aveti amandoi multe de invatat si de castigat unul de la altul si unul prin altul. Probabil e o relatie karmica, ce provine din alte existente anterioare, si va simtiti in siguranta impreuna.

PEȘTI

Cata importanta acorzi tu viselor? Probabil foarte multa, pentru ca intuitia ta e foarte dezvoltata si relatia pe care o ai tu cu noaptea e una dintre cele mai speciale. Stai putin si fa un efort de memorie, pentru ca azi noapte, in vis, ti s-a transmis un mesaj foarte important. Daca ti-l amintesti, felicitari, analizeaza-l cu multa atentie, cauta ce inseamna prin dictionare de vise, descopera ce simboluri ies in evidenta, pentru ca poate fi ceva acolo cu impact major asupra ta. Daca, din pacate ,visul s-a sters din minte la primii zori, roaga-te sa ti se reveleze altfel simbolurile aparute in vis, pentru ca ele ar putea sa se repete cumva, subtil, pe parcursul zilei, ca o a doua sansa de introspectie. Fa putina liniste in minte si suflet si asculta ce vine de acolo: e un mesaj special pentru tine.

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

horoscop , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1850
Populația:
276 locuitori

Plop este un sat din cadrul comunei Coşcalia, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Căușeni și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 276 de oameni. Satul Plop a fost menționat documentar în anul 1850.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.