13 mai 2015, 09:49 Caleidoscop views 3727
Horoscopul pentru 13 mai 2015
13 mai 2015, 09:49 Caleidoscop views 3727

Horoscopul pentru 13 mai 2015

BERBEC

Privesti cu admiratie spre o persoana a carei superioritate o recunosti fara putinta de tagada. E mai bun decat tine, asta e clar, si daca ai sansa de a-i atrage atentia cu ceva, te poti numi norocos. Poate deveni un idol pentru tine, un exemplu de urmat deoarece a ajuns la varf prin studiu, prin munca si vointa. Ii apreciezi valoarea, ii respecti renumele si iti propui sa-i calci pe urme. Ti-ai gasit mentorul, ca atare stai in preajma sa, atat cat iti permite, si incearca sa furi din zbor orice informatie, orice lectie si orice invatatura pe care o va impartasi.

TAUR

Trebuie sa pornesti o actiune noua, dar fa-o cu moderatie, fara a te entuziasma atat de tare de la inceput. Trebuie sa-ti organizezi bine fortele, ca nu cumva sa dai totul pe o carte din prima etapa si mai apoi sa iti pierzi interesul si energia. Pas cu pas, vei ajunge acolo unde ti-ai propus, dar trebuie sa iti cantaresti bine fortele si mai ales sa nu te lasi furat de excesele de zel. Nici prea mult, nici prea putin, deci e nevoie de o atitudine echilibrata si cumpatata in tot ce faci ca sa fii sigur ca investesti exact atata energie cat e necesara pentru scopul final.

GEMENI

Esti un coleg de incredere care se arata oricand dispus sa preia pe umerii sai sarcini dintre cele mai dificile. Seful ar putea profita de simtul tau de raspundere si ti-ar putea da obligatii din ce in ce mai grele, carora le vei face fata cu brio, demonstrand ca esti bine pregatit, matur si de toata isprava. Orice ti-ai asuma, chiar si cele mai dificile proiecte, ajunge cu succes la capat si atragi asupra ta respectul si admiratia celor pentru care lucrezi. Poate esti vizat de o viitoare functie de raspundere datorita acestor calitati!

RAC

Sperantele pe care ti le-ai facut cu privire la un proiect la care iti aduci contributia par sa se stinga brusc, pentru ca apare o piedica ce nu te lasa sa duci mai departe ce ai inceput. Pe moment, esti tentat sa aluneci spre depresie, sa privesti lucrurile intr-o nota pesimista, dar in loc sa renunti, mai bine ai analiza un pic situatia, pentru ca sigur ai ceva de invatat din acest hop. Dupa ce-l vei trece, vei rasufla usurat, spunand ca nu a fost un obstacol intamplator, pentru ca te-a obligat sa mai treci odata totul in revista. Sigur descoperi ceva folositor!

LEU

Conflictele cu tenta financiara sunt la ordinea zilei azi, fie ca e vorba de recuperarea unor bani, fie ca e vorba de discutii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulati fiecare acasa. Merita sa te lupti pentru drepturile tale banesti, chiar daca ar insemna sa-ti faci inamici peste tot. Daca stii ca meriti o anumita suma de bani pentru un serviciu prestat in beneficiul altuia si acesta nu te-a platit asa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru ca de buna voie nu va scoate banii din buzunar.

FECIOARĂ

Banii pe care ii primesti ori nu sunt de ajuns pentru a-ti satisface o dorinta, ori nu sunt la nivelul meritat, desi ar trebui sa te ridici pentru drepturile tale. Toleranta are si ea o limita, deci nu poti trece cu vederea ca esti platit prea putin sau ca eforturile tale nu sunt apreciate la justa valoare. Evident, fiecare simte ca merita mai mult, dar uneori trebuie sa-ti ajustezi pretentiile si in functie de ce iti poate oferi cel cate te plateste. Multi vor aminti de criza atunci cand vine vorba sa semneze cecul!

BALANȚĂ

E o placere sa ti se recunoasca meritele, ceea ce te motiveaza si mai tare sa arati de ce esti in stare! Este posibil chiar sa fii nevoit sa apari in fata unei comisii sau a unui public pentru a-ti face cunoscute opiniile si o vei face cu talent. Intalnirile si discutiile sunt la ordinea zilei, de aici nascandu-se directii interesante de abordat in viitor, deci ia-ti inima in dinti si bate la usile potrivite. Micile calatorii prin imprejurimi te pot pune in fata unor noutati optimiste iar telefonul va suna toata ziua, ca la gara!

SCORPION

Parca s-ar lupta doua persoane diferite in interiorul tau si nu stii cui sa-i dai prioritate. Poate vei gasi o cale de mijloc pentru a le multumi pe amandoua, pentru ca vin idei bune din ambele directii. Mai mult, una din ele are acces direct la cele mai ascunse cotloane ale mintii tale si ar putea scoate la iveala aspecte de care nu erai pe deplin constient. Asculta ce simti sau ce presimti, pentru ca de acolo, din interior, pot veni azi semnale folositoare de a iesi din impas. Nu in jurul tau gasesti cele mai bune sfaturi, ci in propria intuitie, propria imaginatie sau propriul subconstient care lucreaza acum in beneficiul tau.

SĂGETATOR

Ai avea nevoie de un venit mai bun pentru a-ti pune in practica marile vise. Esti constient ca nu poti tinde spre lucruri scumpe la nivelul financiar de care dispui acum, dar daca ai fi mai atent la inspiratia care navaleste acum in calea ta sub diverse forme, ai putea incepe sa castigi mai bine. Totul e sa te arati dispus sa mai incerci si altceva pe langa profesia ta de baza, sa te apuci de o afacere, sa creezi sau sa produci ceva ce poate fi valorificat, sa oferi un serviciu platit pe care stii sa-l faci la modul profesionist. Sunt mari sanse sa gasesti azi o cale de a castiga un ban in plus, dar nu ti se ofera pe tava: e nevoie de munca!

CAPRICORN

Esti capabil sa te certi cu toata lumea daca ideile tale nu sunt acceptate, pentru ca esti convins ca ai dreptate. Nu neaparat contradictiile te deranjeaza (dimpotriva, acestea te stimuleaza sa te mobilizezi pentru a fi si mai convingator in argumentatie), ci rezervele celor care te asculta. Nu spun nici da, nici nu, ridica din spranceana suspiciosi si nu-si exprima opinia, iar incertitudinea te face sa-ti pierzi cumpptul. Preferi un refuz, o lupta de idei, o controversa apriga, decat o atitudine rece si distanta care nu transmite nimic.

VĂRSĂTOR

Esti cam dezinteresat si nu prea te trage ata la treaba, cel putin nu la actualul serviciu, ci te tot gandesti la o schimbare in cariera. Daca salariul nu te mai satisface, daca ceva nu mai merge asa de bine la locul de munca, trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa faci ceva: ori sa-i ceri sefului o marire de salariu sau o mai buna recunoastere a meritelor tale, ori sa incepi sa trimiti CV-uri pe la alte companii, ca nici nu stii de unde sare iepurele. Dar, pana una - alta, ar fi bine sa cauti o noua sursa de venit, sa incepi sa faci ceva pe cont propriu pentru un ban in plus.

PEȘTI

Daca cel drag iti pregateste astazi o surpriza neplacuta, ar fi bine sa nu i-o treci cu vederea, poate pentru a cata oara? Nu e bine sa-i tolerezi iar si iar gesturile incorecte, reactiile agresive sau tratamentul dur la care te supune, pentru ca tu meriti sa fii iubit si rasfatat, nu jignit si criticat intruna! Nu mai accepta aceasta atitudine, deci ia taurul de coarne si spune lucrurilor pe nume: mai bine singur decat sa suporti din nou asemenea reactie, care nu face altceva decat sa-ti raneasca inima. Impune-i un ultimatum: ori isi schimba atitudinea fata de tine, ori fiecare merge pe drumul sau. Ce rost sa te chinui mai departe cu ceva nepotrivit?

Sursa: acvaria.com

Cuvinte cheie:

2015 , horoscop

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
226 locuitori

Iliciovca este un sat din cadrul comunei Şalvirii Vechi, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Drochia și la 193 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 226 de oameni. Satul Iliciovca a fost menționat documentar în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.