26 februarie 2015, 10:33 Caleidoscop views 6335
Marea Britanie exclude posibilitatea de a trimite trupe combatante în Ucraina
26 februarie 2015, 10:33 Caleidoscop views 6335

Marea Britanie exclude posibilitatea de a trimite trupe combatante în Ucraina

Marea Britanie a exclus miercuri posibilitatea de a trimite trupe combatante în Ucraina, precizare care vine la o zi după ce a anunţat trimiterea a 75 de consilieri şi instructori militari în această ţară pentru a contribui la antrenarea armatei ucrainene.

Ministrul britanic al apărării, Michael Fallon, a subliniat în faţa parlamentului de la Londra că această misiune de antrenament, care va începe la jumătatea lunii martie, a fost "clar definită" şi va fi trimisă în Ucraina în urma solicitării guvernului de la Kiev, transmite agenţia Reuters.

El a insistat că respectiva misiune nu va fi începutul unei intervenţii a armatei britanice, care nu va desfăşura trupe în Ucraina. "Nu desfăşurăm trupe combatante în Ucraina şi nici nu vom face acest lucru", a indicat Fallon când a fost întrebat dacă trimiterea personalului militar britanic în Ucraina va conduce de fapt la desfăşurarea unei misiuni speciale.

Sursa: www.antena3.ro

Cuvinte cheie:

Marea Britanie , armata , Ucraina

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
30 locuitori

Grinăuți este stație de cale ferată din raionul Ocniţa, în componența comunei Dîngeni. Se află la distanța de 22 km de orașul Ocnița și la 231 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia localității constituia 30 de oameni. Stația de cale ferată Grinăuți a fost înființată la finele secolului XIX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.