28 decembrie 2014, 20:48 Caleidoscop views 7732
28 decembrie 2014, 20:48 Caleidoscop views 7732

Horoscopul pentru 29 decembrie 2014


 

BERBEC: Esti pus pe fapte mari astazi. Beneficiezi de multa energie astrala si de aceea te-ai gandit sa rezolvi acum, tot ce a ramas de peste an. Bine este sa iti selectezi prioritatile, deoarece risti sa te dispersezi in prea multe directii si sa finalizezi partial ceea ce ti-ai propus. Se recomanda prudenta in relatiile cu prietenii, deoarece acestia te pot provoca mult.

TAUR: Acorda-ti momente de ragaz si detaseaza-te de forfota cotidiana. Iti sunt favorizate odihna, meditatiile in locuri sfinte si discutiile de taina cu cineva din anturajul profesional. Posibil sa se accentueze neplacerile legate de segmentele capului sau sistemului renal. Fii prudent, odihneste-te si la nevoie cere sfatul unui specialist in sanatate.

GEMENI: Datorita unor divergente de opinie, unii prietenii iti pot crea serioase neplaceri. Surprizele din acest segment de viata sunt greu de anticipat, asa incat ar fi bine sa mentii o distanta sanatoasa fata de aceia care pretind ca iti sunt prieteni. Firea ta comunicativa, greu sta deoparte la discutiile sau intalnirile cu prietenii, insa este un bun prilej astazi sa exersezi asta.

RAC: Activitatile sociale te solicita din plin. Fie ca esti la serviciu, fie acasa cu anturajul familial, toata lumea va avea pretentii de la tine sa intretii atmosfera. Bine este sa faci impresie buna, pentru ca ai suficiente surse de a te prezenta cum se cuvine in public. Spre seara, rezerva-ti momente de meditatie la evenimentele de peste zi.

LEU: Ziua este deosebita, pentru ca sunt sanse mari de a-ti imbogati palmaresul educational prin discutii filozofice cu persoane erudite, prin lecturarea unor carti de top sau prin vizionarea unor piese de teatru sau concerte de sezon. Bucura-te de toate acestea si mai ales, fii deschis mental, sufleteste și la alte abordari de a privi viata cotidiana.

FECIOARA: Alaturi de cei dragi s-ar putea sa cheltuiesti sume importante de bani. Poate fi vorba si de achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii, insa vedetele zilei vor ramane cumpararea cadourilor sau cheltuielile pentru distractii. Totusi ai grija sa iti stabilesti un buget clar pentru toate. Fereste-te de sa le spui altora despre economiile tale!

BALANTA: Este o zi tensionata la capitolul relatii parteneriale. Probabil ca datorita faptului ca esti preocupat mai mult cu distractiile in ultima vreme, fie ti-ai neglijat indatoririle de partener de viata, fie ai lasat balta niscai etape de lucru specifice unui proiect profesional comun cu altii. Mobilizeaza-te si, indiferent de situatia in care te afli, remediaza lucrurile.  

SCORPION: Saptamana debuteaza cu multe treburi de rutina, fie ca stai acasa, fie ca mergi la serviciu. Gandurile iti sunt acasa, la familie, la rudele dragi si astfel iti este mai dificil sa trebaluiesti. Pe de alta parte si sanatatea este precara, fiind bine sa iti dozezi eforturile. De evitat, pe cat posibil, consultaiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

SAGETATOR: Ziua iti poate aduce rasturnari de situatie in plan sentimental si in relatiile cu copiii. De asemenea, programul pentru urmatoarele sarbatori ale sezonului se poate schimba brusc. Fii prudent si tine cont de sfaturile sau dorintele celor dragi. La nevoie, modifica-ti planurile de distractii si orienteaza-te spre ceva linistit, agreat si de cei dragi.

CAPRICORN: Acasa, in familie exista forfota. Gustul dulce-amar al evenimentelor in care esti implicat alaturi de membrii familiei sau de rude predomina de ceva vreme. Senzatia ca se petrec lucruri dincolo de puterea ta de control sau de intelegere iti creeaza disconfort sufletesc. Totusi, daca ai sa ai rabdare si deschidere sufleteasca vei observa ca lucrurile sunt pe un fagas bun.

VARSATOR: Dorinta de a calatori, fie in vizita la rude sau prieteni, fie intr-un loc de agrement este la cote mari. Evita graba in decizii si fapte! Persoanele din anturajul apropiat s-ar putea sa nu tina pasul cu dorintele tale, ba chiar sa schimbe programul propus de tine. Recomandabil este sa tii cont de sugestiile lor. Gandesti mult mai repede decat poti vorbi si asta duce la neplaceri diverse.

PESTI: Pe neasteptate vin cheltuieli deosebite. Posibil ca mirajul sarbatorilor sa te impulsioneze sa oferi cadouri scumpe, celor dragi. Este adevarat ca si tu la randul tau ai sanse bune de a primi sume consistente de bani sau codouri. Totusi, tine-ti generozitatea in frau si cheltuieste cu masura. Pierderile de bani, bunuri si erorile de judecata ar trebui luate in calcul.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1643
Populația:
482 locuitori

Drojdieni este un sat din cadrul comunei Şişcani, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Nisporeni și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 482 de oameni. Satul Drojdieni afost menționat documentar în anul 1643.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.