05 noiembrie 2015, 17:40 Caleidoscop views 11828
Foto:
Foto: antena3.ro
05 noiembrie 2015, 17:40 Caleidoscop views 11828

Foto: "M-a făcut să cred că Dumnezeu şi-a trimis îngerii să ne protejeze"

Chiar dacă puțini oameni de pe această planetă se pot lăuda cu au văzut astfel de ființe, există totuși anumite mărturii ale aparițiilor angelice în diverse locuri de pe glob. Pentru că acestea sunt contestate cu vehemență, iar contestatarii folosesc cu ardoare expresia "pînă nu văd, nu cred", un bărbat de origine americană încearcă să le închidă gura cu fotografiile realizate într-o pădure.

David Z se afla împreună cu prietenii săi într-o pădure din statul Michigan (SUA). Ieșiseră să se relaxeze în natură, dar dintr-o dată o prezență misterioasă le-a tulburat profund excursia. Era vorba despre o prezență energetică misterioasă, care a fost asemănată de membri grupului cu un înger, scrie efemeride.ro.

David Z fiind fascinat de ceea ce îi fusese oferită să vadă, a pus mîna pe camera de fotografiat și a început să capteze numeroase cadre. Ca și cum nimic nu s-a întîmplat, îngerul în cauză își vedea nestingherit de treabă și parcă ignora cu desăvîrșire prezența oamenilor.

Cuvîntul înger înseamnă "mesager" sau "trimis" și acest cuvînt exprimă natura serviciului angelic făcut oamenilor. Acesta este motivul pentru care cei care l-au văzut sunt convinși că a fost vorba despre un semn dumnezeiesc.

Sursa: www.antena3.ro

Cuvinte cheie:

fotografie , paduri , Dumnezeu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
388 locuitori

Poiana este un sat din cadrul comunei Boghenii Noi din raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Ungheni și la 85 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 388 de oameni. Satul Poiana a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.