26 aprilie 2014, 14:30 Caleidoscop views 12582
Cîteva OZN-uri în formă de triunghi au survolat Terra
Foto: topnews.ru
26 aprilie 2014, 14:30 Caleidoscop views 12582

Cîteva OZN-uri în formă de triunghi au survolat Terra

În ultimele zile cîțiva martori oculari au reușit să fotografieze trei OZN-uri în diferite părți ale lumii.

Un triunghi misterios a fost observat în Statele Unite ale Americii. Obiectul a trecut în viteză mare deasupra Texasului, apoi un obiect similar a fost observat deasupra Kansasului, scrie "Komsomolskaia Pravda".

Potrivit unor experți, s-ar putea ca oamenii să fi văzut o nouă dronă secretă de tipul stealth RQ-180 sau prototipul noii generații de bombardiere americane (LSRB).

Alti experti cred că este vorba despre SR-72 Blackbirds, un avion de spionaj care poate traversa SUA de la un capăt la altul în mai puțin de o oră și care arată pe cer ca un triunghi.

La rîndul lor, ufologii cred că aceste triunghiuri ar fi de genul cărora au zburat în masă deasupra Europei în anii 1989-1990. Cel mai des, ele au fost văzute în cerul Belgiei, pentru care au fost numite "triunghiurile belgiene".

Versiunea OZN este confirmată de imaginea strălucitoare a triunghiului în cerul deasupra Australiei. Martorii oculari povestesc că înainte de apariția sa au strălucit două lumini, care apoi s-au transformat într-un triunghi luminos ce se deplasa rapid.

Sursa: topnews.ru

Cuvinte cheie:

ozn , extraterestri , Pamint

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1517 locuitori

Terebna este un sat şi comună din raionul Edineţ. Terebna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat la o distanță de 18 km de oraşul Edineţ, la 14 km de stația de cale ferată Brătușeni și la  220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1517 oameni. Prima mențiune documentară a Terebnei datează din 17 aprilie 1429, fiind pomenită în actul de danie  a satelor Zubricăuți și Ivancăuți către Radu grămătic.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.