11 aprilie 2014, 00:10 Caleidoscop views 15230
11 aprilie 2014, 00:10 Caleidoscop views 15230

Horoscopul pentru 11 aprilie 2014


BERBEC: Astăzi vrei să te faci util celor din jur şi să întreţii relaţii armonioase cu cei de la locul de muncă. Totuşi, fii atent că de bunele tale intenţii să nu profite cei ce văd că te implici emoţional în orice acţiune întreprinsă. Spre sfîrşitul zilei reuşeşti să aplici cu mai mult succes latura practică şi să te ocupi cu detaşare de subiectele esenţiale. Este o zi potrivită pentru a acorda atenţie sănătăţii corpului tău, stilulului tău de viaţă dar şi de a apela la regimuri dietetice.

TAUR: Oricît ai încerca astăzi să intri în graţiile personei iubite, nu e indicat să treci peste nevoile tale afective. Şi, oricît de iubăreaţă ar fi dispoziţia ta, lasă lucrurile să vină de la sine. De asemenea, încearcă să nu-ţi faci speranţe exagerate privind viitorul tău amoros şi păstrează o doză de realism. În partea a doua a zilei poţi profita de atenţia sporită la detalii şi de o mai bună gestionare a emoţiilor pentru a te putea concentra asupra alegerii unor oferte rezonabile de vacanţă.

GEMENI: Astăzi este posibil să ai dificultăţi în a trasa într-o manieră realistă planurile tale privind cariera şi vei fi provocat să te abţii de la atitudinea critică pentru a nu deranja persoane importante. Ziua e mai potrivită activităţilor casnice şi a face bine-cunoscută curăţenie de primăvară, debarasîndu-te de obiectele nefolositoare chiar dacă te-ai ataşat sentimental de acestea. Cei din familie vor aprecia că le eşti mereu la dispoziţie, dar încearcă să nu te acapareze complet.

RAC: Simţindu-te responsabil faţă de familia ta, astăzi îţi aloci o bună parte din timp întîlnirilor cu diverse rude şi încerci să le acorzi o mînă de ajutor tuturor. Totuşi, efortul de a-i mulţumi pe toţi, te poate face să-ţi neglijezi propria persoană sau ajungi în situaţii care contravin filosofiei tale de viaţă. Spre seară însă, în dialogul cu partenerul de cuplu, reuşeşti o bună gestionare a emoţiilor şi te poţi concentra mai bine pe subiectele importante ce trebuie puse la punct.

LEU: Mai ales în prima parte a zilei, viziunea ta asupra domeniului financiar poate fi puternic influenţată de statusul emoţional, riscînd să-ţi faci planuri fără acoperire şi visînd la scenarii ideale. Nici tentaţia de a achiziţiona obiecte le lux nu este de neglijat, de aceea încearcă să fii cumpătat. Închei ziua cu un plus de pragmatism, putînd să te detaşezi mai uşor de emoţiile care-ţi dictează acţiunile şi să-ţi exprimi convingerile cu mai multă autoriate la locul de muncă.

FECIOARA: Starea ta de spirit poate fluctua astăzi cu destul de multă uşurinţă, oscilînd de la stări de neîncredere la altele în care acorzi o importanţă prea mare relaţiilor parteneriale. Este o zi în care trebuie să acorzi atenţie propriei persoane şi evită să cazi în capcana de a fi la dispoziţia tuturor. Nu slăbi atenţia nici dacă e cazul să te confrunţi cu aspecte financiare sau împărţirea unor bunuri de patrimoniu, căci sesizarea detaliilor importante îţi va asigura cîştig de cauză.

BALANŢĂ: Dacă activezi în domeniul artelor, ziua poate fi ideală pentru fructificarea imaginaţiei deosebit de fertile. Altfel, poţi încerca să te detaşezi de tendinţa nu tocmai benefică şi generatoare de nemulţumire de a-i pune pe ceilalţi înaintea nevoilor tale. Este posibil să te simţi cam devitalizat de tensiunea interioară resimţită, de aceea ar fi recomandat să urmezi un program de detoxifiere corporală sau măcar să acorzi mai multă atenţie regimului somnului.

SCORPION: Este posibil să te implici astăzi în acţiuni caritabile, fiind mai impresionat că deobicei de cazurile nefericite. Probabil că vei simţi că este de datoria ta să aderi la o organizaţie de într-ajutorare, dar trebuie să fii conştient că oricît ţi-ai dori, nu poţi salva pe toată lumea. Tendinţa de a fi idealist se poate răsfrînge şi asupra domeniului amoros, putînd avea aşteptări nerealiste priviind viitorul relaţiei tale. Dar, spre seară, poţi discuta mai detaşat despre ceea ce te preocupă.

SĂGETĂTOR: Vrei să faci astăzi o bună impresie în societate, ieşind în evidenţă prin dedicare şi atenţie la detalii. Totuşi, acest exces de zel poate fi înţeles doar ca o modalitate de a te pune bine cu cei din conducere, de aceea, încearcă să fii realist în ceea ce priveşte şansele tale de a fi promovat. Cu puţin efort, recîştigarea încrederii în propria persoană te ajută să-ţi controlezi eficient emoţiile şi să demarezi proiecte care-ţi aduc profit financiar dar şi recunoaştere.

CAPRICORN: Astăzi îţi doreşti o zi mai degajată, fiind tentat să o petreci mai mult în lumea ideilor decît să te ancorezi în concretul responsabilităţilor cotidiene. Totuşi, dacă participi la examene, această stare de visare nu este tocmai favorabilă, fiind dificil să obţii ceea ce ţi-ai propus. Însă, sfîrşitul zilei îţi aduce mai multă claritate dar şi putere de a te concentra într-o manieră practică pe relaţiile necesare evoluţiei personale, dar şi pe desprinderea de cele depăşite.

VĂRSĂTOR: Excesul de senzualitate dar şi tendinţa de a fi posesiv pe care le poţi manifestă astăzi pot fi expresia unei nevoi subtile de atenţie şi de aceptare din partea persoanei iubite. Încearcă să nu laşi emoţiile să-ţi influenţeze deciziile, inclusiv cele care au legătură cu veridicitatea unor surse de cîştig financiar. Partea a doua a zilei te ajută să te apleci către o activitate introspectivă, identificînd sursele de anxietate şi eliberîndu-te de tiparele emoţionale nocive.

PEŞTI:
Partenerul de viaţă pare a fi astăzi în centrul atenţiei tale, avînd grijă să-i pui la dispoziţie tot ceea ce-şi doreşte. E bine însă să-ţi reaminteşti că poţi fi apreciat dar şi acceptat fără a fi nevoit să faci sacrificii personale şi pune accent pe adevăratele sentimente care vă leagă existenţa. Odată cu sfîrşitul zilei, aspectele practice devin mai importante în relaţiile parteneriale, putînd gestiona eficient etapele planurilor de viitor sau posibilităţile de colaborare cu oamenii potriviţi.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1694
Populația:
3389 locuitori

Tomai este un sat şi comună din raionul Leova. Tomai este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3389 de oameni. Satul Tomai a fost menționat documentar în anul 1694.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.