Mergi spre compartimentul: Muzica
08 mai 2013, 10:15 Muzica views 10952
08 mai 2013, 10:15 Muzica views 10952

Aliona Moon va cînta de la înălţimea de 5 metri la Eurovision

Reprezentanta Moldovei la Eurovision 2013, Aliona Moon, a avut prima repetiţie pe scena de la Malmo, Suedia. Spre suprinderea tuturor, aceasta a purtat o rochie care măsoară 5 metri, luminată de culori jucăuşe care se combină perfect cu atmosfera generală, relatează zumi.md.

Aliona Moon a început să cînte în timp ce se afla în centrul scenei, înconjurată de dansatori şi acompaniată la pian de Pasha Parfeni.

La un moment dat, podiumul de sub picioarele ei a început să se ridice, iar interpreta şi-a etalat rochia care măsoară 5 metri. Cîntăreaţa din Moldova va sta la înălțime cel puţin o parte din show.

Prestaţia Alionei a fost apreciată de jurnalişti drept una foarte reuşită şi cu şanse mari de calificare în finală, deşi anterior o publicaţie din Marea Britanie a criticat dur reprezentanta noastră la Eurovision.

Prima semifinală a concursului va avea loc pe 14 mai la Malmo.

Cuvinte cheie:

Eurovision , Suedia , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
252 locuitori

Sagaidacul Nou este un sat din cadrul comunei Porumbrei, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cimișlia și la 46 km de Chișinău. onform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 252 de oameni. Satul Sagaidacul Nou a fost menționat documentar în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.