Mergi spre compartimentul: Muzica
12 mai 2020, 16:10 Muzica views 3537
O artistă de la noi a lansat o nouă producție video - ”Fantastic” (Video)
12 mai 2020, 16:10 Muzica views 3537

O artistă de la noi a lansat o nouă producție video - ”Fantastic” (Video)

Proiectul muzical „Viorellya" a lansat un nou videoclip a lansat un nou videoclip - "Fantastic" care vine să înfrumusețeze carantina moldovenilor.

Clipul este realizat în plină pandemie de Coronavirus în Republica Moldova. Mesajul acestui videoclip este unul cît se poate de simplu: „Arta nu va înceteni să bucure niciodată". Fie pandemie ori alte situații excepționale, artiștii vor trăi muzica și o vor reda ascultătorilor săi oarecum. Mesajul melodiei este unul profund, cîntat în cuvinte cheie care deseori sînt întîlnite în anturaje de cupluri sau relație.

Viorellya este o personalitate care reprezintă arta muzicală în Republica Moldova și recent, România. A făcut școală muzicală, studiind pianul și canto. Pe parcursul activității sale artistice a înregistrat 4 melodii: „Dezvăluie-mi Universul", „Ms. Saxobeat", „Sunt bolnavă de iubire", „Fantastic", urmate cu un success de peste 160 de materiale jurnalistice în presa din Republica Moldova, România, Lituania, Statele Unite, Ucraina, Belarus, Bulgria.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , videoclip

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2022 locuitori

Coteala este un sat şi comună din raionul Briceni. Coteala este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Coteala este situat la o distanță de 24 km de oraşul Briceni şi la 260 km de Chișinău.Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2022 de oameni. Prima atestare documentară a satului Coteala datează din anul 1437, cînd aşezarea se afla în stăpînirea boierului Mihail de Dorohoi.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.