Mergi spre compartimentul: Muzica
20 iunie 2012, 11:12 Muzica views 6373
20 iunie 2012, 11:12 Muzica views 6373

Geta Burlacu a lansat un nou video clip "Summer swing"

Jazz ritmic, dansuri, costume colorate şi mişcări feerice – toate acestea se poate vedea şi auzi în noul videoclip al interpretei Geta Burlacu, ”Summer swing". Filmările au durat patru zile, în patru încăperi diferite. Pentru fiecare etapă a filmării au fost utilizate patru seturi de haine de scenă, variante de coafuri şi machiaj.

Potrivit cîntăreţei, ea de mult timp a planificat să filmeze un videoclip în stil vintage.

Geta a lucrat la acest clip în colaborare cu o echipă de profesionişti autohtoni, în frunte cu regizorul Andrei Samardac. În clip s-au filmat mai mulţi dansatori şi muzicieni. De asemenea, la filmări a participat Geta Voinovan, vechea prietenă a interpretei.

În viitorul apropiat, cîntăreaţa are de gînd să lanseze alte piese muzicale noi. Lansarea videoclipului s-a desfăşurat într-un restaurant din Chișinău.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1767
Populația:
493 locuitori

Troiţa Nouă este un sat din cadrul comunei Ciobanovca, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Anenii Noi și la 47 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 493 de oameni. Satul Troiţa Nouă a fost menționat documentar în anul 1767.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.