Mergi spre compartimentul: Muzica
23 aprilie 2018, 12:10 Muzica views 15334
Ivan Demian: Dacă ai ales calea muzicianului, crede în tine însuţi și mergi pînă la capăt! (Foto, Video)
23 aprilie 2018, 12:10 Muzica views 15334

Ivan Demian: Dacă ai ales calea muzicianului, crede în tine însuţi și mergi pînă la capăt! (Foto, Video)

"Mîndrie cu carul...". Astăzi, oaspete al rubricii "Istoria rockului moldovenesc" pe Noi.md este personalitatea, care reprezintă o adevărată mîndrie pentru țara noastră - Ivan Demian, autorul cîntecelor, liderul celebrei formaţii ruseşti "7Б ", care a cucerit odată şi pentru totdeauna publicul cu piesa "Molodîie vetra".

Ivan a devenit oaspete al emisiunii nu aşa pur şi simplu, ci pentru că este compatriot de-al nostru, muzician rock, care și-a făcut drumul pe scena mare cu talentul său, iată de ce nu am putut să nu-l invităm în studiou și să nu vorbim cu el despre viață, muzică, despre țara noastră însorită, Moldova, dar și despre oamenii, care locuiesc aici.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , interviu , rock , personalitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1595
Populația:
2127 locuitori

Tudora este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Tudora este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Ștefan Vodă și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2127 de oameni. Satul Tudora a fost menționat documentar în anul 1595.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.