Mergi spre compartimentul: Muzica
15 mai 2017, 10:35 Muzica views 8069
SunStroke Project a revenit acasă. Ce spun artiştii
15 mai 2017, 10:35 Muzica views 8069

SunStroke Project a revenit acasă. Ce spun artiştii

Obosiţi, dar fericiţi, băieţii de la SunStroke Project au revenit noaptea trecută acasă. Deşi nu au reuşit să se odihnească, azi dimineaţă, artiştii au zburat spre capitala Rusiei, unde sunt aşteptaţi pentru un interviu.

Membrii formaţiei SunStroke Project au ajuns acasă, aseară, după miezul nopţii. Muzicienii au declarat că sunt mulțumiți de rezultatul pe care l-au obținut la Kiev.

"Este foarte greu să redau, prin cuvinte, emoțiile pe care le-am trăit. Sîntem foarte bucuroși de rezultat. Nu am reușit să ne odihnim și nici să sărbătorim pentru că sîntem invitați la multe interviuri și filmări", a spus Serghei Stepanov, membru SunStroke Project.

"Am revenit pentru cîteva ore să ne vedem familiile. Ne-am luat lucrurile și plecăm mai departe. Ne-au sunat și ne-au invitat la un interviu foarte important. Maine o să îl puteți privi în direct", a precizat Anton ragoza, membru SunStroke Project.

Deşi după concurs a trecut doar o zi, băieţii spun că viaţa lor s-a schimbat.

"Avem foarte multe invitații pentru interviuri din diferite țări. Acum, de exemplu, mergem la Moscova. Acest lucru ne bucură mult, deoarece așa ne putem promova trupa și țara. Pe unde vom merge vom invita oamenii să vină la noi, pentru că avem o țară frumoasă", a declarat Sergheii Ialoviţchii, membru SunStroke.

Sîmbătă, băieții de la SunStroke Project s-au clasat pe locul trei la Eurovision 2017 care a avut loc la Kiev. Piesa "Hey Mamma" a primit 374 puncte. Acesta este cel mai bun rezultat pe care l-a obţinut ţara noastră în concurs.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

Sunstroke Project , Eurovision , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1590
Populația:
640 locuitori

Morenii Vechi este un sat din cadrul comunei Valea Mare, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ungheni și la 121 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 640 de oameni. Satul Morenii Vechi a fost menționat documentar în anul 1590.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.