Mergi spre compartimentul: Muzica
29 aprilie 2017, 10:30 Muzica views 12863
liana Beregoi a cîntat
29 aprilie 2017, 10:30 Muzica views 12863

liana Beregoi a cîntat "Lupii" de Adda în finala concursului „Голос Дети”

Tînăra din Moldova Iuliana Beregoi a cîntat în finala concursului rus „Голос Дети" vineri, 28 aprilie.

Iuliana are 12 ani și este originară din Orhei. În seara finalei ea a cântat piesa românească „Lupii" de Adda, stârnind un val de aplauze din partea juriului și a spectatorilor din sală.

Iuliana a cântat și alături de mentorul ei Niușa, împreună cu celelalte două participante. Piesa pe care au interpretat-o în tandem este „Выбирать чудо" de Niușa.

În pofida calităților sale vocale deosebite, Iuliana nu a reușit să meargă în cea de-a doua etapă a finalei, având o diferență de circa 10% de Alina Sansîzbai, concurenta care a obținut cele mai multe voturi. Vezi mai jos rezultatele votului publicului.

Sursa: locals.md

Cuvinte cheie:

muzica , concurs , Rusia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1956
Populația:
1841 locuitori

Ghindeşti este un oraş în raionul Floreşti, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a țării, oraşul Ghindeşti este situat la o distanţă de 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia orașului constituie 1841 locuitori. Orașul Ghindești a fost înființat în anul 1956 pe lîngă fabrica de zahăr din localitate.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.