Mergi spre compartimentul: Muzica
27 decembrie 2016, 15:15 Muzica views 7243
Detalii inedite despre cîștigătoarea X-Factor (Video)
27 decembrie 2016, 15:15 Muzica views 7243

Detalii inedite despre cîștigătoarea X-Factor (Video)

Cu toate că a avut mari emoții și în privința audițiilor, Olga Verbițchi a devenit marea cîștigătoare a X Factor 2016. Ba mai mult, concurenta i-a produs o imensă bucurie juratului Carla's Dreams.

Olga a doborît orice în calea sa şi a cîştigat cei 100.000 de euro. Ștefan Bănică a spus: „Ești cea mai mare artistă din show-ul ăsta. Când urci pe scenă copil se transformă în femeie. Ești minunată. Bravo ție", anunță Antena 3.

Olga este din Cruzești, mun. Chișinău, Republica Moldova şi vine dintr-o familie modestă. Are trei fraţi, care se ajută și se susțin reciproc. Pitica este în clasa a X-a, la un liceu cu profil real și este o elevă eminentă. Din anul 2014 este eleva Centrului de Dans și Vocal "SIS N BRO". În acești 2 ani, Olga a reușit să participe la mai multe concerte, festivaluri și concursuri vocale.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

muzica , X Factor , show

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1700
Populația:
350 locuitori

Sărăţica Veche este un sat din cadrul comunei Tomaiul Nou, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Leova și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 350 de oameni. Satul Sărăţica Veche a fost menționat documentar în anul 1700.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.