Mergi spre compartimentul: Muzica
16 februarie 2016, 16:33 Muzica views 10799
Tînăra din Moldova a uluit jurații Next Star (Video)
16 februarie 2016, 16:33 Muzica views 10799

Tînăra din Moldova a uluit jurații Next Star (Video)

Despre Andreea Braga vă mărturiseam și într-un articol recent, când artista de 14 ani anunța lansarea videoclipului său pentru piesa „Înger de nea". După acest succes, Andreea a reușit să cucerească și publicul de peste Prut. Talentata basarabeancă s-a înscris la show-ul de talente pentru copii Next Star România, iar joi a trecut în semifinală grație felului în care a interpretat piesa „Hello" a lui Adele. Talentul vocal al Andreei are nevoie de suport pentru a accede în finala concursului!

„Am 14 ani și sunt din orașul Bălți. Am acasă un perete cu care mă mândresc foarte mult. Timp de 6 ani, am reușit să adun o colecție de peste 50 de diplome, cupe și medalii și sunt foarte mândră de ele. Am cântat la concursuri din Bulgaria, Ucraina, România, Italia, Rusia, SUA și Kazahstan și mă simt o norocoasă că la vârsta mea am reușit să ajung deja de 5 ori în America. Visul meu este să devin o stea adevărată" – spune Andreea, în descrierea sa pentru show.

Fata și-a avut alături, în culise, nu doar producătorul, ci și mama, bunica și fratele, însă nu avea habar că au venit să o susțină și rudele.

Pentru joi seară, Andreea a ales să interpeteze legendara piesă „Hello", a cântăreței britanice Adele. Ați zice că este o producție mult prea dificilă pentru o adolescentă de 14 ani. Nu și dacă o veți admira cum a cântat!

Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL și în special Pepe – jurații concursului, au rămas de-a dreptul încântați de evoluția fetei.

Andreea nu s-a calificat instantaneu în finală, Next Star-ul serii fiind Robert Hu – un campion mondial la kempo. Basarabeanca însă mizează pe suportul fanilor săi în următoarea perioadă.

Publicul din România o poate susține în contextul următoarei ediții de joi seară.

Sursa: ea.md

Cuvinte cheie:

muzica , moldoveanca , show

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1596
Populația:
3110 locuitori

Zăicani este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Zăicani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 16 km de orașul Rășcani și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3110 oameni. Satul Zăicani a fost menționat documentar în anul 1596.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.