Mergi spre compartimentul: Muzica
10 februarie 2016, 14:49 Muzica views 7946
Kapushon și Guz au lansat o melodie și videoclip nou (Video)
10 februarie 2016, 14:49 Muzica views 7946

Kapushon și Guz au lansat o melodie și videoclip nou (Video)

Kapushon și Guz au revenit cu noi forțe și au lansat melodia „Noi încă așteptăm Blajinii" - o altă istorie a realității neamului nostru.

„NEW VIDEO! Vă invit să vizionați un videoclip al unei piese refăcute din niște texte mai vechi, dar care a prins o cu totul altă culoare și atmosferă", anunță Kapushon.

Versurile lui Marin Kapushon Crețu și muzica lui Guz, combinate, spun povestea realității și cotidianului din Republica Moldova, având un mesaj foarte puternic. Și videoclipul, la care au lucrat două echipe, reușește să transmită emoții și să provoace fiori.

La doar câteva ore de la lansare, fanii artiștilor au doar cuvinte de laudă, clipul fiind urmărit de peste 3000 de persoane.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

melodie , videoclip , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
557 locuitori

Bahu este un sat din cadrul comunei Săseni, raionul Călăraşi. Satul Bahu se află în valea rîulețului Bahu, afluent stîng al rîului Cula, la distanţa de 40 km de orașul Călăraşi și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 557 de oameni. Localitatea este menționată documentar în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.