Mergi spre compartimentul: Muzica
15 decembrie 2011, 16:33 Muzica views 5298
15 decembrie 2011, 16:33 Muzica views 5298

Olia Tira şi Daniele Guastella au lansat primul clip video comun

Olia Tira şi interpretul italian Daniele Guastella au lansat primul clip video comun pentru piesa „Heroes”.

Potrivit interpretei, filmările clipului au durat cîteva zile şi au avut loc la finele verii în Sicilia, în timpul turneului în Italia a Oliaei Tira şi a trupei „Alex Calancea Band”. În calitate de regizor a fost invitat Andrei Samardac. Versurile piesei au fost scrise de către Daniele, iar la aranjament a lucrat Alex Calancea. Olia este convinsă că noua piesa va fi pe placul tuturor fanilor creaţiei lui Daniele.

Daniele Guastella este celebrul cîntăreţ italian. El susţine concerte pe cele mai renumite scene din Italia. Recentul său album a devenit un bestseller în Mexic şi alte ţări din America Latină. Acum doi ani, el a participat la Festivalul muzical internaţional "Chipuri de Prieteni", unde a făcut cunoştinţă cu Olia.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1469
Populația:
2537 locuitori

Cîrpeşti este un sat şi comună din raionul Cantemir. Cîrpeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Cantemir și la 128 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2537 de oameni. Satul Cîrpeşti a fost menționat documentar în anul 1469.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.