Mergi spre compartimentul: Muzica
10 noiembrie 2015, 16:52 Muzica views 9272
Natalia Barbu organizează un concert în memoria mamei sale
10 noiembrie 2015, 16:52 Muzica views 9272

Natalia Barbu organizează un concert în memoria mamei sale

Artista Natalia Barbu organizează în această săptămână un concert în memoria mamei sale, Ana Barbu. Concertul va avea loc miercuri, 11 noiembrie, ora 19.00, la Filarmonica NaționalăSerghei Lunchevici”.

Întrebată despre eveniment, artista ne-a spus că: ”E trist fără prezența ei, ce ne-a lăsat o groază de amintiri minunate. Ne-a umplut sufletele cu dragoste, ne-a lăsat o avere muzicală atât de frumoasă, încât nu poate să se piardă. Motiv pentru care tăticul a venit cu ideea de a aduna prietenii mamei pentru a cânta muzica ei. Ideile trebuie realizate când vin. E păcat să le ții la sertar. Probabil o fi și vreun semn de la Ea. Dacă se cerea acum un concert, de ce nu l-am organiza?! Faci atunci când cere sufletul și dorul”, a zis Natalia Barbu.

Interpreta va cânta alături de artiști de valoare: Ion Suruceanu, Olga Ciolacu, Nelly Ciobanu, Alexandru Vdovicenco, Anatol Mârzenco, Frații Bivol, Martin Budurin, Ion Razza, Gheorghe Țopa, care vor fredona din piesele mamei sale: ”Noi toți vom interpreta piese din repertoriul mamei. Ea l-a avut tare bogat și tare frumos – de la clasică, la populară și muzică ușoară. Cele mai multe piese le voi cânta eu.”

Este pentru prima dată când artista va interpreta piesele mamei sale fără ea alături. Artista afirmă că: ”Nu știu cum o să mă isprăvesc cu emoțiile. Fără ea am mai cântat piesa ”Flori de liliac”, iar oamenii din fața mea au prins a plânge și n-am reușit să scot piesa la capăt. De această dată voi fredona cântece vesele. Sper să nu mi se pună nodul în gât și să ofer pieselor culoarea și viața care le-o dădea mama de fiecare dată. Dar cu emoțiile nu te pui. Eu voi încerca să nu mă las copleșită de ele. Dorim să transmitem prin acest concert, că Ana Barbu, o artista cu voce de aur, rămâne vie prin repertoriul ei și prin dragostea noastră pentru ea”, a afirmat Natalia Barbu pentru PROMOTIME.

 

Sursa: promotime.md

Cuvinte cheie:

muzica , concert

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
638 locuitori

Viişoara este un sat din cadrul comunei Purcari, raionul Ştefan Vodă. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Ștefan Vodă și la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 638 de oameni. Satul Viişoara a fost întemeiat în anul 1964.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.