Mergi spre compartimentul: Muzica
15 septembrie 2011, 14:08 Muzica views 5602
15 septembrie 2011, 14:08 Muzica views 5602

Un nou videoclip de la interpreta Natalia Barbu

Interpreta Natalia Barbu a filmat recent un videoclip la noua sa piesă. Compoziţia în limba engleză este intitulată "Do That Thing". Filmările clipului au fost făcute în două locaţii din Bucureşti. Pentru acest videoclip, Natalia Barbu a apelat la ajutorul lui Bogdan Boantă, coregraful de la ”Dansez pentru tine”. Fiind însărcinată în luna a cincea, cîntăreaţa nu s-a sfiit să danseze în faţa camerelor de luat vederi. Videoclipul se bucură de un teaser şi va fi lansat oficial pe 20 septembrie într-un club din Bucureşti. Cu aceasta ocazie, cîntăreaţa va da o petrecere, în cadrul căreia va susţine şi un recital muzical.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1798
Populația:
1378 locuitori

Jora de Mijloc este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Lopatna, Jora de Sus, Jora de Mijloc și Jora de Jos. Localitatea se află la distanța de 27 km de oraşul Orhei şi la 72 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1378 de oameni. Satul Jora de Mijloc a fost întemeiat în anul 1798.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.