09 februarie 2020, 11:00 Personalități views 4255
Fotografiile unui moldovean au ajuns și în National Geographic (VIDEO)
09 februarie 2020, 11:00 Personalități views 4255

Fotografiile unui moldovean au ajuns și în National Geographic (VIDEO)

Are doar 15 ani, dar mai mult de jumătate din viață și-o petrece cu aparatul de fotografiat în mînă. În căutarea fotografiei perfecte, a cutreierat Europa, unde s-a îndrăgostit de orașul Praga.

A trecut și oceanul, pentru a surprinde viața agitată din Statele Unite. Este, pe scurt, povestea unui adolescent din capitală, pe nume Rafael Raețchi, cel care nu-și imaginează viața fără aparatul de fotografiat, transmite Noi.md cu referire la TV8.

Pasiunea i-a adus deja și o recunoaștere internațională: cîteva fotografii, una dintre care ilustrează renumita Piață Centrală de la Chișinău, au fost preluate de cunoscuta publicație National Geographic.

Cu aceste abilități este înzestrat și Rafael Raețchi, un adolescent din Chișinău, care, pe cînd avea doar 7 ani, și-a pus aparatul de fotografiat la ochi și, de atunci, vede lumea mai mult prin obiectiv.

Vedeţi mai multe detalii în materialul video:

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

fotograf

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
1130 locuitori

Ecaterinovca este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ecaterinovca și Coştangalia. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cimișlia și la 65 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1130 de oameni. Satul Ecaterinovca a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.