13 septembrie 2016, 14:45 Personalități views 3030
Adrian Ursu îl critică pe Pașa Parfeni
13 septembrie 2016, 14:45 Personalități views 3030

Adrian Ursu îl critică pe Pașa Parfeni

Interpretul Adrian Ursu, nu este de acord cu gestul făcut de colegul său Pașa Parfeni la concertul dedicat Zilei Independenței.

„Eu consider că nu trebuia să folosească acel concert pentru a promova mesaje personale. Poți să faci asta în altă parte. Dar rămîne la discreția fiecăruia ce face și ce vrea să facă. Totuși, dacă faci ceva, trebuie să ții cont și de alți oameni", a declarat Ursu în cadrul emisiunii „O seară perfectă", de la Acasă TV.

Interpretul mai spune că nu cunoaște prea multe nici despre incidentul de pe 31 august, cînd de Ziua Limbii Cătălin Josan ar fi fost interzis să evolueze pe scena din PMAN, pentru ca să nu repete gestul lui Parfeni. „Probabil că eu încă sînt în vacanță. Am auzit și eu că nu a mai fost invitat, deoarece nu a fost la ultima repetiție. Dar pot să vă spun că rămîne la discreția fiecăruia ce face și cum face. Sîntem liberi și independenți, dar trebuie să ne asumăm și responsabilitatea pentru ceea ce facem", a conchis Adrian Ursu.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Adrian Ursu , Pasha Parfeni

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
1300 locuitori

Frunză este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Uiutnoe, Frunză, Andriaşevca Nouă, Andriaşevca Veche, Novosaviţcaia, Novocotovsc, Prioziornoe. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Slobozia și la 99 km de Chișinău. Populaţia satului Frunză alcătuia 1300 de oameni în anul 2006. Satul Frunză a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.