01 septembrie 2015, 11:02 Personalități views 10489
Nina Ştanski va deveni „prima doamnă” a Transnistriei
01 septembrie 2015, 11:02 Personalități views 10489

Nina Ştanski va deveni „prima doamnă” a Transnistriei

Seful nerecunoscutei RMN, Evghenii Şevcic, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă consacrate aniversării a 25-a de la crearea autoproclamatei republici, că şeful de Externe al regiunii, Nina Ştanski, îşi va abandona postul şi va deveni „prima doamnă" a Transnistriei.

Numele noului aşa-zis ministru de externe nu a fost făcut public.

Nina Ştanski a absolvit facultatea de drept a universităţii transnistrene „Taras Şevcenko". A intrat în politică în 2002, activând timp de şapte ani în Sovietul suprem al republicii autoproclamate. A fost consilier al lui Evgenii Şevciuk în perioada în care acesta era deputat al Sovietului suprem. După alegerea lui Şevciuk în funcţia de preşedinte, a preluat funcţia de şef al departamentului de externe.

Sursa: sputnik.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
0 locuitori

Tiraspolul Nou este un oraș în Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Tiraspol și la 77 km de Chișinău. Orașul Tiraspolul Nou a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.