10 martie 2022, 11:00 Realitatea moldovenească views 1891
Polițiștii sar în ajutorul refugiaților
Foto: agroexpert.md
10 martie 2022, 11:00 Realitatea moldovenească views 1891

Polițiștii sar în ajutorul refugiaților

Polițiștii Inspectoratului național de securitate publică al IGP sînt implicați în serviciu cu scopul de a acorda ajutor necesar cetățenilor din țara vecină și direcționarea lor pe cele mai optime trasee, pentru a ajunge la destinație în siguranță, notează Noi.md.

La fel, cetățenilor străini le sînt explicate prevederile legislației Republicii Moldova și adresele unde pot beneficia de asistență și suport oferit de statul nostru.

Astfel, pe traseele din apropierea punctelor de frontieră sînt dislocate echipaje ale poliției pentru fluidizarea traficului rutier și favorizarea accesului liber al circulației tuturor cetățenilor.

Poliția îndeamnă participanții la trafic să respecte regulile de circulație rutieră și indicațiile agenților de patrulare.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

politia , ajutor , refugiați

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2730 locuitori

Sadova este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Sadova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Amplasat în zona Codrilor, satul Sadova este situate la o distanţă de 14 km de oraşul Călăraşi şi la 48 km de Chşinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2730 de oameni. Prima atestare documentară a satului Sadova datează din anul 1420.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.