25 ianuarie 2013, 15:47 Realitatea moldovenească views 8064
25 ianuarie 2013, 15:47 Realitatea moldovenească views 8064

Moldovenii de la Iași nemulțumiți de politica guvernului României


 Foto: agendadeiasi.ro

Premierul Victor Ponta, preşedintele Senatului, Crin Antonescu au fost fluierați la Iaşi, la evenimentele dedicate Unirii Principatelor, unde politicienii nu au ratat momentul unei băi de mulțime, informează realitatea.net.

După susţinerea discursurilor şi după ce s-au prins în Hora Unirii, premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Crin Antonescu, s-au îndreptat către oamenii care au asistat la manifestări pentru a da mîna cu aceştia.

La un moment dat, cîteva persoane au început să strige "Hoţii! Hoţii", una dintre acestea spunînd: "Bandiţilor, hoţilor, la puşcărie!".

Anul trecut, Traian Băsescu a venit la Iaşi pe 24 ianuarie, dar a fost huiduit şi fluierat pe tot parcusul discursului, care a durat aproximativ cinci minute. După discurs, Băsescu a depus o coroană la statuia lui Alexandru Ioan Cuza, fiind de asemenea huiduit.

Cuvinte cheie:

Romania , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
1498 locuitori

Tătăreşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Satul este situat la o distanță de 12 km de orașul Strășeni și la 35 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1498 de oameni. Prima atestare documentară a satului Tătărești datează din anul 1528.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.